Rastavac: "Dalek je put do opstanka"

Autor: Beta Beta
subota 28.02.2015.
20:00
Izvor: Beta

Nakon izborenog boda u duelu sa liderom JSL trener Radničkog iz Niša Milan Rastavac izrazio je zadovoljstvo ali je poručio da njegovu ekipu tek čeka najteži deo posla kada je borba za opstanak u pitanju.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Radnički je u prošlom kolu odigrao bez golova sa Crvenom zvezdom, u dve utakmice sa "večitim" rivalima osvojio je dva boda a trener Milan Rastavac zadovoljan je postignutim.

"Svakako da smo zadovoljni, obzirom na dva jaka protivnika koje smo imali. Naša igra nastavlja da raste, što me posebno raduje. Prošla su tek dva kola, još je dalek i veliki put pred nama i nadam se da su svi u klubu toga svesni", rekao je Rastavac.

Radnički će u utakmici 18. kola igrati protiv Jagodine na svom terenu.

"U subotu nas čeka novo dokazivanje, novi izazov pred našim navijačima. Radićemo sve da nastavimo dobro da se pripremamo i prikazujemo dobre igre", zaključio je Rastavac.

Fudbaleri Radničkog iz Niša i dalje se nalaze na pretposlednjoj poziciji na tabeli JSL ali su sa dva boda u prethodna dva duela uhvatili priključak za ekipama koje se nalaze "iznad crte".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Glogovac
Saturday, 28.02.2015
21:02

SVAKA CAST :)nBravo za Radnicki, Partizan je uspeo da im uzme bod ali sta je tu je.I vise nego zasluzen bod. I da je bio gol za partizan ili ne svejedno bi Radnicki dao gol, a i zasluzio je i vise od boda ali ajde. Babovic 4 ostra starta bez Kartona. Grbic 2 starta i jedan na kraju simuliranje u poslednjim trenucima meca bez kartona. i posle meni onaj Kralj kuka nesto o tamo nekom Bulatovicu sto nije dobio crveni? Ostalo necu ni da komentarisem Pozdrav. Nije bio ofsajd ali zato jeste faul, Kojic sutira Borjana u ruke !