Raspucani Đurđević vratio Partizan na ''minus šest''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.12.2016.
18:24
Izvor: Sportske.net

Sve efikasniji napadač večeras briljirao i doneo novu pobedu ekipi Partizana koja nastavlja trku za vodećom Crvenom zvezdom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

U poslednjoj utakmici, ujedno i derbiju 20. kola Superlige, fudbaleri Partizana su kao gosti savladali ekipu Čukaričkog rezultatom 3:1.

Četrnaesti trijumf ekipi Marka Nikolića doneo je trostruki strelac Uroš Đurđević, koji je svoju golgetersku seriju započeo posle samo 10.5 sekundi od početka meča!

Tek što je Partizan krenuo sa centra, usledio je sjajan pas Vulićevića ka Đurđeviću koji je umakao svojim čuvarima, izbio sam ispred golmana Petrića i rutinski ga savladao - 0:1, ovo je od večeras i najbrže postignuti gol u istoriji Superlige!

Usledio je mirniji period igre, sve do 34. minuta, kada je Ožegović probio sa desne strane, ušao u kazneni prostor Partizana, a onda je na njega startovao Nemanja Miletić i za sudiju Milorada Mažića to je bio prekršaj za najstrožu kaznu.

Ožegović je preuzeo odgovornost, izveo jedanaesterac i savladao Filipa Kljajića za izjednačenje na 1:1.

Do kraja poluvremena, bilo je još par prilika za Partizan, ali ih Đurđević i Leonardo nisu iskoristili.

Ali, već posle pet minuta igre u nastavku meča, gosti iz Humske uspevaju da ponovo povedu. Valeri Božinov je obavio veliki posao u ovoj situaciji, sa centra igrališta poslao je precizan pas ka Urošu Đurđeviću na ivicu kaznenog prostora, a ovaj majstorski savladao golmana domaćih za 1:2 na semaforu.

U tim trenucima, domaći su ostali i bez povređenog kapitena Dragoljuba Srnića, a potom i bez Kajevića iz istog razloga, a njihove nade u novi preokret prekinuo je ponovo Uroš Đurđević, najpešim potezom na ovoj utakmici.

Igrao se 61. minut, Đurđević je prihvatio loptu na nekih 25 metara od gola, zatim krenuo par koraka napresd, izgradio poziciju za udarac i izveo ga je zaista majstorski - lopta završava u gornjem levom uglu gola ''Brđana'', za konačnih 1:3.

Mogao je nešto kasnije i Valeri Božinov da trijumf Partizana učini još ubedljivijim, ali ponovo nije uspeo da se upiše u strelce, iskosa sa leve strane poslao je loptu u suprotnu stranu, tik pored stative.

U finišu meča, priliku su umesto Božinova i Đurđevića dobili mladi napadači Vlahović i Jovanović, a ovaj drugi je u nadoknadi vemena propustio priliku da postigne svoj prvi superligaški gol ove sezone.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Sunday, 11.12.2016
23:55

Voleo bih da čujem razlog zašto Đurđevića nisu vratili u Zvezdu? Ko je kriv za takvu glupost? Terzić? Grof?

avatar
Vukk
Sunday, 11.12.2016
22:46

Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine...

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 11.12.2016
19:38

Звездина школа.

avatar
Sunday, 11.12.2016
19:38

Mocart mi ukrao naslov Hahaha

avatar
Povratak kralja #47
Sunday, 11.12.2016
19:37

Dali smo najbrži gol u istoriji SL iz 4 poteza, asistencija Vulićevića koji je veoma dobro odigrao Đurđeviću koji je pokazao da je klasa za naše prvenstvo. Zatim Mažić propusta dva žuta kartona Srniću, oba puta zbog đonova na stopalo i po sred cevanice (25') Jevtovića, tako se noge lome. U međuvremenu je zaustavio kontru Partizana jer je Božinov napucan u ruku ali nije svirao ruku kada je poslednji igrač u odbrani Čukaričkog sam sebe napucao u ruku i zaustavio kontru Partizana. Te 4 odluke su sramotne. Zatim je dosudio penal za Čukarički za šta za sičan start samo daleko jačeg intenziteta Ristića nad igračem Napretka u 1.kolu SL nije Glođović za Napredak i za pobedu Napretka na maloj Marakani. Miletić je startovao s pogrešne strane igraču i kažnjeni smo za slabiju igru nakon gola. Đurđević je i pored toga imao još jednu šansu ali doneo pogrešnu odluku, lob udarac kada je golman dovoljno izašao, a lopta odskakala je prava odluka, a ne dribling unazad. U 2p smo ih prosto oduvali. Ostojić je takođe imao par odličnih intervencija. Na kraju promašaji Božinova i Jovanovića i u 1p Đurđevića i nepokazan crveni Srniću su nas koštali daleko ubedljivije pobede.

avatar
Paul George
Sunday, 11.12.2016
19:36

Svaka cast momci, borite se i igrate srcem, samo tako nastavite!Napred Partizan!

avatar
Grobar\'90BB-Bare
Sunday, 11.12.2016
19:30

UROS VELICANSTVENI...

avatar
The Real Man
Sunday, 11.12.2016
19:29

Ubedljivo, ali ubedljivo smo najbolja ekipa u ligi!! I pored toga sto nas ostecuju iz kola u kolo pobedjujemo!!

avatar
Povratak kralja #47
Sunday, 11.12.2016
19:27

Đurđević > Mažića, a Partizan > Sudijske organizacije FSS

avatar
Sunday, 11.12.2016
19:26

UROS VALJKOM IZRAVNAO BRDO