'Rasprodaja' u Jagodini, Partizan uzima golmana?

Autor: Beta Beta
petak 18.12.2015.
20:09
Izvor: Beta

Za nekolicinu igrača Fudbalskog kluba Jagodina zainteresovani su pojedini evropski i azijski klubovi, saopštio je danas klub iz Superlige Srbije.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Za jednog od najboljih fudbalera Jagodine u poslednje dve sezone, 23-godišnjeg Mileta Savkovića, zainteresovani su brojni evropski klubovi, ali je on najbliži odlasku u Južnu Koreju, navodi se u saopštenju Jagodine.

Sportski direktor Životije Jeremić rekao je da očekuje da će transfer biti završen do početka naredne godine.

"Transfer je izgledan, pa smo već počeli da tražimo rešenje na toj poziciji i nadam se da ćemo angažovati adekvatnu zamenu do početka priprema za prolećni deo sezone", rekao je on.

Za standardnog člana mlade reprezentacije Srbije, najmlađeg kapitena u istoriji fudbalskog kluba Jagodina Aleksandra Filipovića (21), zainteresovani su klubovi iz Češke, Turske i Izraela.

Za 22-godišnjeg Uroša Nikolića, koji je ove sezone postigao pet golova, zainteresovani su portugalski klubovi, dok su za najmlađeg golmana Superlige i člana omladinske reprezentacije Đorđa Nikolića zainteresovani Ajaks i Partizan, koji je izrazio želju da ga vrati u klub.

U saopštenju se navodi da će rukovodstvo Jagodine "imati pune ruke posla u zimskom prelaznom roku", kako oko prodaje igrača, tako i oko angažovanja novih igrača koji će na početku priprema za proleće pojačati konkurenciju u timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partizan/Lazio
Saturday, 19.12.2015
14:15

Prosle zime sam rekao da smo ga se olako odrekli,a sad cemo morati da dajemo obestecenje i procente.