Rašović: "Rad nam dao mnogo tema za razmišljanje"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.03.2017.
14:47
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Strateg kruševačkog Napretka Vuk Rašović nahvalio je ekipu Rada pred međusobni susret dva kluba istakavši da su "Građevinari" dali mnogo tema za razmišljanje.

Epa/Helmut Fohringer
Epa/Helmut Fohringer

Povezane vesti

Nakon dva vezana poraz i remija na gostovanju Spartaku fudbaleri kruševačkog Napretka prethodnog vikenda su zabeležili i prvu prolećnu pobedu koja će predstavljati podstrek za nastavak sezone.

"Čarapane" već u subotu čeka gostovanje ekipi Rada o kojoj se trener Napretka Vuk Rašović jako pohvalno izrazio na današnjoj konferenciji za medije.

"Svu pažnju smo ove nedelje posvetili igrama fudbalskog kluba Rad. Oni imaju vrlo specifičnu i zanimljivu ekipu - dobar spoj starijih i mlađih igrača, jedan miks koji ja podržavam. Imaju izuzetno brze igrače, tako da smo imali i o čemu da pričamo i o čemu da razmišljamo. Iskreno se nadam da ćemo ponoviti igru iz prethodnog kola" rekao je Rašović.

Napredak je u prethodnom kolu na domaćem terenu savladao Radnik iz Surdulice (2:1), ali trener Rašović nije bio zadovoljan svim segmentima igre i očekuje da neke stvari budu bolje urađene na Banjici.

"Želim da isključimo greške koje smo pravili i da nam koncentracija bude na višem nivou, i siguran sam ako tako bude da možemo da se nadamo povoljnom rezultatu" dodao je Rašović.

Četiri kola pre kraja ligaškog dela sezone Napredak ima sedam bodova više od Čukaričkog, prvog kluba koji se nalazi ispod crte za plej-of. Pobedom na Banjici "Čarapani" bi praktičko overili plasman u plej-of i zbog toga Rašović razmišlja samo o trijumfu.

"Ne želim da licitiram bodovima, mi smo takmičari, sigurno je da ćemo se boriti za sva tri boda i dati sve od sebe da to ispunimo" zaključio je strateg kruševačkog superligaša.

Utakmica Rad - Napredak igra se u subotu, 18. marta, u 17 časova na stadionu "Kralj Petar Prvi" u Beogradu koji će zbog suspenzije izrečene "Građevinarima" i ove nedelje biti pod ključem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke