Rašović pred duel u Humskoj: "Ko kaže da smo bez šansi?"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.04.2017.
11:27
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Strateg kruševačkog Napretka Vuk Rašović tvrdi da njegova ekipa ulazi u svaki meč jednako motivisano i da će tako biti i na gostovanju Partizanu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Bivši trener fudbalskog kluba Partizan Vuk Rašović u nedelju će se vratiti na mesto uspeha, pošto će njegov Napredak u okviru 3. kola plej-ofa gostovati u Humskoj.

Čovek koji je sa crno-belima osvojio šampionsku titulu u sezoni 12/13 tvrdi da njegov tim igra pošteno i da ga ne interesuju ambicije rivala.

"Ne interesuje nas ko je za šta zainteresovan, da li igra bez motiva, borimo se pošteno. Želimo pobedu na svakoj utakmici, a ko sme da garantuje da smo bez šansi protiv Partizana, iza koga je i težak kup duel" kaže za "Žurnal" Vuk Rašović.

Na pet kola do kraja šampionska trka je otvorena, "večiti" jure pobede kako bi držali korak, a Vuk Rašović ističe da je u poslednje vreme sve više kuloarskih priča koje štete fudbalu.

"Previše je špekulacija. Šta se sve pričalo o utakmici Mladost - Radnički i kako se završila... Ko sme da potpiše da će vodeći tandem imati maksimalan učinak, a očekuju ih okršaji sa Nišlijama i Lučancima, koji takođe imaju evro-ambicije? Zato, hajde da igramo fudbal i manemo se kuloarskih priča" zaključuje Rašović.

Utakmica između Partizana i Napretka na programu je u nedelju, 30. aprila, od 16 časova, a meč će najverovatnije biti odigran pred praznim tribinama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 27.04.2017
17:16

Sa Glođovićem su vam šansa udesetostručene.

avatar
Djordje Stefanovic
Thursday, 27.04.2017
12:27

Vec se zna da ce Rasovic da pusti partizan opusteno.A bas je zanimljivo kako partizan uvek bude zrtva,za njih vazi ono gde god nadjes dobro mesto,ti zrtva postani :D da nije smesno bilo bi zalosno :D

avatar
Thursday, 27.04.2017
12:04

Treba ponovo aktivirati Grupu JNA, dovesti ih da sviraju u zadnjem kolu, osvojili mi titulu zvanično ili ne. Ova ekipa šta radi prava je Grobarština. Proslaviti Partizan, borbu njegovih igrača ove sezone u ovakvoj imitaciji zemlje i države. To proslaviti, a ako usput bude i titule ona će samo lepo uveličati sve to...

avatar
Thursday, 27.04.2017
17:17

Titula je naša, a jedino može pehar da nam nedostaje ako FSS uspe u svojoj nameri od početka sezone.

avatar
Thursday, 27.04.2017
19:15
avatar
Thursday, 27.04.2017
11:41

Niko ne kaze i nema niceg spornog u tome sto zelite da pobedite na JNA. Ne zelimo mi da protiv nas ekipe igraju kao protiv zvezde nego da protiv zvezde igraju kao protiv nas, kamo lepe srece kad bi svi bili kao tvoj klub!

avatar
rivarinho
Thursday, 27.04.2017
11:38

Ja smem, ono što ne završe igrači, završiće Grujić, Vujović, Široki, Mažić...ne brini ništa

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 27.04.2017
11:34

Što bi rekao jedan moj drugar Crnogorac, smiješna izjava smiješnog čovijeka.