Rašović: "Možda bude još pojačanja do polaska u Antaliju"

Autor: Beta Beta
utorak 24.01.2017.
18:09
Izvor: Beta

Strateg kruševačkog Napretka Vuk Rašović kazao je da može da bude zadovoljan onim što je ekipa uradila u dosadašnjem toku priprema, kao i da bi do polaska u Antaliju moglo da stigne još neko pojačanje.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Napretka Vuk Rašović rekao je danas da je zadovoljan dosadašnjim pripremama za nastavak takmičenja u Superligi Srbije i dodao da očekuje da će tim biti kompletiran pre polaska za Antaliju.

"Sve što je planirano to je i urađeno. Imali smo malo problema sa vremenskim neprilikama, kao i svi, ali smo izvukli maksimum iz cele situacije i ja sam zadovoljan odrađenim poslom", rekao je Rašović, objavljeno je na sajtu kluba.

On je dodao da nema zamerki na zalaganje igrača i naveo da su oni "sve odradili maksimalno profesionalno".

"Očekujem kompletan tim do polaska na put. Došli su Nemanja Vidaković, Nemanja Tubić i Enver Alivodić i možda još neka pojačanja što ćemo znati do 26. januara. U Antaliji ćemo imati bolje uslove, treniraće se na travnatoj podlozi i to je fudbalskija atmosfera. Odigraćemo četiri utakmice sa ozbiljnim protivnicima", rekao je Rašović.

Fudbaler Napretka Bojan Miladinović naveo je da je atmosfera u ekipi na vrhunskom nivou i pored napornog rada.

"Atmosfera u klubu je možda i bolja nego što je jesenas bila. Svi se maksimalno zalažu i gledaju da ispoštuju zahteve trenera. Hemija na treninzima je odlična, što se može i videti. Čekamo početak drugog dela priprema u Antaliji koje ćemo maksimalno dobro odraditi i dočekati spremni nastavak prvenstva", rekao je Miladinović.

Ekipa Napretka će u Antaliji boraviti od 26. januara do 9. februara. Za to vreme odigraće četiri pripremne utakmice, a protivnici su Jagelonija iz Poljske, Saburtalo iz Gruzije, ukrajinski Černomorec i Mladost Doboj Kakanj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke