Rašović: "Ko pobedi u Lučanima zaslužuje Evropu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.05.2017.
17:46
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera Napretka Vuk Rašović kazao je da bi najpravednije bilo da pobednik sutrašnjeg meča u Lučanima na kraju bude nagrađen plasmanom u kvalifikacije za Ligu Evrope.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka u sredu gostuju lučanskoj Mladosti što će biti direktan okršaj klubova koji se bore za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Četvrto mesto na tabeli trenutno drže Lučanci sa 33 osvojena boda, a prate ih Radnički iz Niša sa 32 i Napredak sa 29 bodova.

"Pobeda u prošlom kolu nam je donela svežinu. Ostale su još dve utakmice, sa mnogo kalkulacija, i zbog rasporeda direktnih konkurenata i zbog našeg rasporeda" kazao je na današnjoj konferenciji za medije trener Napretka.

Vuk Rašović ima samo reči hvale za sutrašnjeg rivala ali veruje da bi najpravednije bilo da pobednik sutrašnje utakmice na kraju zauzme mesto na tabeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

"Igramo protiv ekipe koja nije slučajno na poziciji na kojoj jeste, napravili su odlične rezultate ove godine. No, mora da se zna da i Napredak ima fenomenalnu godinu, dobre rezultate, tako da će ovo biti utakmica između dve podjednake ekipe, i najpravednije je da ova utakmica pokaže ko bi trebalo da bude predstavnik u kvalifikacijama za Ligu Evrope" dodao je Rašović.

Radnički se takođe bori za izlazak u Evropu, s tim što u Lučanima i Kruševcu računaju na to da superligaš iz Niša u poslednja dva kola igra protiv beogradskih "večitih".

Mladost će nakon duela sa Napretkom gostovati Partizanu, dok Napredak u poslednjem kolu dočekuje Voždovac.

Utakmica 6. kola plej-ofa Superlige Srbije između Mladosti i Napretka igra se u sredu, 17. maja, od 19 časova na stadionu u Lučanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke