Rašović: "Da nastavimo u ritmu sa kraja jeseni"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.02.2017.
14:59
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener kruševačkog Napretka Vuk Rašović rekao je da bi bio srećan ukoliko bi njegov tim u prolećnom delu sezone nastavio u ritmu sa kraja jeseni.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Superligaš iz "Lazarevog grada" u subotu igra prvu takmičarsku utakmicu u 2017. godini, a ljubitelji fudbala će pod Bagdalom moći da vide na delu rekonstruisani tim sa novim šefom struke.

Napredak je tokom zimskog prelaznog roka napustio Dragan Ivanović a ekipu je preuzeo Vuk Rašović, bivši trener Partizana i Dinama iz Minska.

"Bio bih srećan da nastavimo u ritmu u kome je Napredak završio jesenji deo prvenstva, i da ponovimo te rezultate. Mi smo se pripremali i prilično sam samouveren da je ekipa motivisana i spremna" kazao je Rašović na današnjoj konferenciji za medije.

Protivnik "Čarapana" u okviru 22. kola domaćeg šampionata biće ekipa Voždovca, još jedan klub koji je dosta toga promenio tokom zimskog prelaznog roka ali je trener Ilija Stolica stigao nešto pre završetka prvog dela sezone.

"U goste nam dolazi jedna, mogu slobodno reći, zanimljiva ekipa. Voždovac voli i zna da igra fudbal, i oni su to pokazali u zadnjih nekoliko utakmica od kada su promenili trenera. Treba biti oprezan" istakao je Rašović.

Predsednik i Upravni odbor fudbalskog kluba Napredak odlučili su da ulaz na stadion bude besplatan, pa i Rašović očekuje da publika ispuni tribine i podrži ekipu.

"Moj tim ima veliku želju da se na premijeri pokaže u punom sjaju pred našim navijačima i siguran sam da će igrači dati svoj maksimum. Uz podršku naših navijača, za koje bih voleo da nam budu dvanaesti igrač, očekujem da će na kraju doći rezultat" zaključio je Rašović.

Šef stručnog štaba Vuk Rašović u subotu neće moći da računa na suspendovanog Aleksu Vukanovića, dok će zbog povreda meč sa Voždovcem propustiti Jovan Markoski, Branimir Petrović i Nemanja Tubić.

Utakmica 22. kola Superlige Srbije između Napretka i Voždovca na programu je u subotu, 18. februara, od 14 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke