Rašović: "BATE melje svih 90 minuta"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 08.08.2015.
09:36
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Partizana Vuk Rašović već je napravio kratak "skauting" narednog rivala crno-belih u kvalifikacijama za LŠ i predočio stručnom štabu Zorana Milinkovića koji su najveći kvaliteti BATE Borisova.

dinamo-minsk.by
dinamo-minsk.by

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u petak su saznali ime narednog rivala koji će im se naći na putu ka plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona. Voljom žreba u Nionu izbor je pao na beloruskog šampiona BATE Borisov koji nije nimalo naivan protivnik.

Odmah nakon jučerašnjeg žreba trener Partizana Zoran Milinković poručio je da će bivši strateg crno-belih Vuk Rašović biti od velike pomoći njegovom stručnom štabu kod skautiranja protivnika.

Trener Dinama iz Minska otkrio je koje su najveće prednosti BATE Borisova a kompletan izveštaj o narednom rivalu crno-belih podneće Iliji Stolici i Goranu Sretenoviću koji u ponedeljak putuju za Belorusiju.

"Radi se o timu koji svake godine igra u Evropi i koji već ima određeni respekt na Starom kontinentu, kako kod rivala, tako i kod sudija. Navikli su na velika takmičenja i treba ih ozbiljno shvatiti" objašnjava Vuk Rašović a prenosi "Sport".

Ekipa Vuka Rašovića u ponedeljak će u drebiju beloruske lige ugostiti BATE u Minsku a bivši strateg Partizana poručuje da je kolektiv najjače oružje plavo-žutih.

"Nemaju izrazite zvezde u sastavu, oni su tim, koji melje svih 90 minuta. Belorusi Stasevič, Rodionov i naš Nemanja Mladenović odskaču, ali ponavljam - BATE je jak kao kolektiv, oni na terenu 90 minuta ginu jedni za druge" zaključio je Rašović.

Šampion Srbije će prvu utakmicu plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona odigrati 18. avgusta u Borisovu, dok je revanš zakazan za 26. avgust u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Saturday, 08.08.2015
17:22

Sanse su jednake.Kljuc je gol u gostima.Za razliku od Steaue ovi mnogo bolje igraju timski odbranu ali su losiji u napadu.Mislim da ce u dvomecu pasti samo jedan gol pa se nadam da ce ga Brasanac ubosti,zasluzio je..Srecno grobari.

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 08.08.2015
14:43

Klub kome su adut stranci nedokazani igrači zvezde nema šta da traži ovde kao što ni ti igrači nisu imali dok su bili ovde.

avatar
D.Green4 Black&White
Saturday, 08.08.2015
11:44

Videce oni kako Parni Valjak melje :D

avatar
33
Saturday, 08.08.2015
11:30

Uigrati odbranu, dovesti pojačanje, uigrati odbranu, dovesti pojačanje i uigrati odbranu, dovesti pojačanje!

avatar
Дадоредстар
Saturday, 08.08.2015
10:31

Melju oni ali i Partizan ima adute??!!!A lopta je okrugla nikad se ne zna !!!?