''Raporti'' kod ''Grobara'' - Šta kaže Iliev?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.04.2016.
16:55
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Sportski direktor Partizana tvrdi da toga u njegovo vreme nije bilo...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako smo i juče izvestili, fudbaleri Partizana su posle 0:2 na poluvremenu protiv surduličkog Radnika morali pre odlaska u svlačionicu na ''raport'' kod najvatrenijih navijača na južnoj tribini, da prvo njima objasne zbog čega je rezultat bio takav posle prvih 45 minuta igre.

Dan posle, tu situaciju je prokomentarisao je sportski direktor Partizana Ivica Iliev, koji ne krije da je i sam iznenađen tom praksom.

Ipak, nije želeo previše da govori na tu temu.

''U moje vreme toga nije bilo, to je nešto novo. Nije bilo prijatno gledati sve to, ali da se okrenemo igri... A da li je neko nezadovoljan iz nekog svog razloga, nije moje da komentarišem'', objašnjava Iliev u izjavi za ''Mondo''.

Ipak, bez obzira na to, Iliev smatra da pristalice Partizana veruju u ono što radi trener Tomić sa svojim igračima.

''Imam neki osećaj da naši navijači, zaljubljenici u Partizan sve više osećaju da je ovo što radimo prava stvar, da je ovo pravi put, da će uživati u fudbalu, da će biti akcija, pojedinačnih poteza...'', objašnjava Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SrdjanMaksa
Monday, 04.04.2016
10:35

Vec sam pisao u prethodnoj rubrci - Aman! Nije bilo pretnji, nije bilo vike i dreke - niko i nikom nije ista psovao. Cinjenica je da ti isti Grobari dizu igrace kroz citavu ovu sezonu. Svi koji smo bili na stadionu, potvrdicemo da nije bilo niti jedne sekunde, bilo kakve pretnje prema igracima. Ono sto ste putem TV prenosa gledali, gledate i u prenosima Dortmunda, Napolija, Rome.. Cak cu se u jos jednoj stvari ponoviti - psovke i ostra kritika su stizale sa istoka i zapada. Opet, sa pravom, jer je igra bila usmerena ka golu protivnika ali naivno primljeni ne jedan - vec dva gola su iritirali ljude. Kako tako bwe i, dokle? Dokle ljudi koji nikada nisu krocili na stadion, optuzuju i kritikuju nesto sto su jedva videli zumirano sa sto metara i ni rec nisu culi?

avatar
Sunday, 03.04.2016
20:09

Zašto se čudite statusu koji huligani imaju u državi kad znamo ko nam vodi državu #kolega

avatar
mile stojkovic
Sunday, 03.04.2016
18:43

Ovo nema nigde! Voleo bih da mi neko objasni,ko su te vodje,pa da oni mogu da postrojavaju bilo koga?! Ne plate ni ulaznicu..a imaju pravo da nekome skidaju kapitensku traku?! Alo Srbijo,osvesti se..i posalji te zlikovce gde im je i mesto.To nisu navijaci,to su zna se sta..

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 03.04.2016
17:34

mogu ja da objasnim zasto je bilo 0:2, pa zbog prelaza

avatar
ercov
Sunday, 03.04.2016
17:32

Sve je pocelo kada je DB radi svojih interesa gurnuo Arkana na Sever i tako su huligani postali nezbezno zlo u interesima drzave. Posle toga do dana danasnjeg niko od politickog vrha Srbije nije hteo da se pozabavi i prekine ovu vrstu drzavne sramote !?

avatar
Sunday, 03.04.2016
17:00

To je nesto najodvratnije sto moze da se vidi na nasim terenima...