Raport iz Mađarske - Optimizam u Partizanu pred meč odluke

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.08.2017.
14:48
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Crno-beli mirno dočekuju sutrašnji dvoboj sa Videotonom, putovanje autobusom im nije predstavljalo problem i svi jedva čekaju da utakmica počne.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizanova ekspedicija od juče je u Mađarskoj, večeras će na ''Panč Areni'' u Felšutu odraditi trening, a sutra od 20 časova će voditi borbu za plasman u Ligu Evrope sa Nikolićevim Videotonom.

U razgovoru sa portparolkom Partizana Biljanom Obradović, štoper crno-belih Nemanja Miletić naglasio je da je ekipa bez problema doputovala, iako je ovog puta izostao avionski prevoz i da maksimalno spremno dočekuje utakmicu sa mađarskim vicešampionom.

''Brzo nam je prošlo vreme, igrali smo karte, slušali muziku, nije nam putovanje predstavljalo problem. Kao da smo išli avionom.

Večeras je trening u sedam sati, sve je po planu i programu kako treba.

Ne znam ni ja kakva bi mogla da bude utakmica, možda će biti slična kao ona u Beogradu, jer je veliki ulog. Nećemo se zaletati, ali ako damo gol, mislim da će da bude veliki plus za nas.

U prvoj utakmici se mnogo više pisalo o treneru Nikoliću, ali mislim da nam je sada lakše, jer i mi njih sada bolje poznajemo.

Ta utakmica je bila ružna za oko, ali imamo pozitivan rezultat.

Ovde je mali stadion, ali i kod kuće smo igrali pred praznim tribinama. Neće nam to biti problem, treba da se koncentrišemo na našu igru i plasman u Ligu Evrope''
, istakao je Miletić.

Optimista je i mladi vezista crno-belih Danilo Pantić, koji se ne plaši rivala i ovoga puta očekuje drugačiju utakmicu.

Danilo Pantic

''Mogu reći da sam zadovoljan dosadašnjim učinkom, mislim da će biti to sve bolje. Sutra nam je najbitnija utakmica do sada, verujem da ćemo ostvariti plasman u Ligu Evrope.

Za bitne utakmice se živi i mislim da nema potrebe za nekom panikom i strahom. Treba da se opustimo, da igramo fudbal. Oni će imati teret domaćeg terena, tako da naš gol se računa dvostruko.

Mislim da nas u prvoj utakmici Nikolić nije nadmudrio, već je samo kontrolisao neke naše kvalitete. Mislim da će sada sve drugačije da se odvija'',
zaključio je Pantić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 23.08.2017
14:51

Nije problem odlazak vec povratak i kratko vreme za pripremu pred Derbi...

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 23.08.2017
15:29

400km maksimum je udaljenost izmedju gradova. Ti si za pet sest sati kuci, znaci u 11-12 da krenu oni su do sest ujutru lagano kuci, a mogu tamo da odspavaju pa ujutru da se vrate, odmore malo kod kuce i uvece normalno trening da se ima.

avatar
Wednesday, 23.08.2017
17:12

Svestan sam toga, ali nismo smeli da pristanemo na zamenu domacinst(a)va, tako nesto nam uopste nije bilo potrebno, a ti kako hoces.