Ranko Stojić ponovo na mestu uspeha! Ovo će zanimati i trenera Partizana...

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.10.2016.
19:41
Izvor: Sportske.net

Poznati srpski menadžer i nekadašnji golman Ranko Stojić vratio se u ljubljansku Olimpiju!

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Samo nekoliko meseci posle odlaska iz Olimpije, gde je prošle sezone obavljao funkciju sportskog direktora, Ranko Stojić se vratio u klub iz Ljubljane koji je tokom njegovog mandata osvojio i dugo čekanu titulu prvaka Slovenije.

Podsetimo, na njegovo insistiranje je na mesto trenera Olimpije došao i aktuelni trener Partizana Marko Nikolić, ali zbog poznatog incidenta sa tamnoputim napadačem Blesingom Elekeom, srpski stručnjak je suspendovan tokom prolećnog dela sezone, pa je ubrzo napustio klupu Ljubljančana.

Ni Ranko Stojić se nije zadržao dugo posle toga, ali pošto Ljubljančanima ove jeseni ne ide kako su očekivali, Maribor je ponovo preuzeo lidersku ulogu, prvi čovek kluba Milan Mandarić je pozvao Stojića da se vrati, i to na mesto potpresednika, što je on i prihvatio.

Olimpija ga je juče i zvanično predstavila na toj funkciji, a Stojić je poručio da je presrećan zbog povratka i da jedva čeka da počne sa radom.

Za Olimpiju je tokom proleća nastupao i bivši fudbaler Partizana Miroslav Radović, dao je veliki doprinos osvajanju titule, a Stojićev ponovni dolazak će verovatno otvoriti vrata ovog kluba i nekim novim srpskim fudbalerima.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Wednesday, 26.10.2016
15:49

Kakav je ovo nakupac ti likovi iz olimpije mora da su na nekim drogama kad uzme hemijsku u ruke i pocne da elaborira pomislim ovo je sportski direktor Reala al ne vredi toliko je ljudi izvaro svojim poluproizvodima tipa Borjan,Jovancic,Stanojevic ,Kaluderovic tako da sad kad ga vide vlasnici klubova se sakriju u spajz.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 26.10.2016
20:54

Sta fali Borjanu?

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 27.10.2016
14:44

Necu da pitam Turke, pitam tebe.

avatar
neme
Thursday, 27.10.2016
14:04

Pitaj Turke njih je Ranko odero ,a ovi ga deportovali najveci kvalitet koji ima je kanadski pasos.

avatar
Anderton
Wednesday, 26.10.2016
13:11

Možemo očekivati u Olimpiji Jovančića, Kojića, Luku i ostale njegove vedete.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 26.10.2016
20:55

I ne mozemo bas, nisu oni ludi da dovedu takve igrace jer bi ih vec doveli da im je to bila zelja i plan...

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 25.10.2016
22:46

Neću zaboraviti kao klinac ,slušam prenos na radiju i on reklamira rukavice kombinata Sport...završava se reklama a komentator kaže -Stojiću je lopta iskliznula,prosto se izmigoljila iz ruku i završila u mreži...

avatar
Povratak kralja 43
Tuesday, 25.10.2016
19:51

Zašto bi ovo zanimalo trenera Partizana ili bilo koga iz Partizana? Samo da nam Nemanja Stevanović sutra ne bude kao ovaj već pravi, kao Stojke.