Rakiću prijao Karađorđe, hoće li ponovo proraditi?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 22.08.2014.
12:40
Izvor: Sportske.net

Odličan uvod imao je Đorđe Rakić pred utakmicu koja se igra na novosadskom ''Karađorđu'' nakon gola koji je postigao Jagodini.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena Zvezda igra sasvim solidno na početku nove sezone iako pojačanja nemaju pravo nastupa, a čovek koji je često bio osuđivan zbog svojih promašaja, naročito u prvom meču protiv Radničkog iz Niša, Đorđe Rakić, konačno je proradio u meču drugog kola sa Jagodinom.

Napravio je odličan uvod u derbi meč trećeg kola koji će igrati dve od tri ekipe sa maksimalnim učinkom postigavši gol protiv ''Ćurana'' u 48. minutu meča, čime je povećao rezultat na 2:0.

Nenad Lalatović ima apsolutno poverenje u njega, želi ga u prvom timu, a Rakić će predvoditi i navalu Crvene Zvezde i u pomenutom derbi meču sa Vojvodinom.

Prošle sezone je Đorđe Rakić imao dobru epizodu na ''Karađorđu'', postigao je dva gola u utakmici poslednjeg kola, a utakmica nije imala takmičarski značaj. Sada se nada da će se sve ponoviti i da će se dokazati i na meču koji je veoma bitan pred nastavak šampionata Srbije.

Sada su timovi drugačiji nego prošle sezone, a ulog je veći. Jedno je sigurno, prija mi da igram na ''Karađorđu''.“,rekao je Đorđe Rakić.

Crvena Zvezda će svakako imati zadatak da se vrati kući sa tri nova boda, ali tu se nešto pita i Vojvodina, koja nakon katastrofe u Slovačkoj i poraza od 4:0 ređa samo pobede. Umalo nije došlo do preokreta protiv Trenčina, usledilo je ''demoliranje'' OFK Beograda, da bi u drugom kolu ''Lale'' slavile u Lučanima sa 2:1 nakon što su bili dosta bolji rival u tom meču.

Krenuli su dobro, ali smatram da Crvena Zvezda poseduje kvalitet sa kojim može da ovaj ispit reši u svoju korist.

Fokusirani smo na posao koji je pred nama i uvežbavamo na treninzima način igre svesni da smo postavili ispred sebe zadatak da se kući vratimo sa tri boda.“, rekao je 29-ogodišnji napadač.

Pored ovoga, Đorđe napominje da je veoma bitno održati dogovor iz svlačionice ukoliko Zvezda misli da napravi dobar rezultat u ovom meču.

Zvezda se suočava sa neugodnom tradicijom, pošto čak tri puta zaredom nisu pobedili u Novom Sadu, a ovaj derbi meč se igra u subotu od 20:30 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke