Rakićeve najvažnije pripreme u životu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.07.2014.
12:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napadač Crvene zvezde Đorđe Rakić vratio se tokom proleća na teren posle višemesečne pauze zbog povrede ligamenata kolena a tekuće pripreme u Sloveniji vidi kao najvažnije u karijeri.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su da bruse formu za novu sezonu na pripremama u Sloveniji, tačnije u Termama Čatež koje su im bile baza i tokom prethodnog leta.

Jedan od fudbalera Crvene zvezde koji prošlosezonske pripreme ne pamti po dobru jeste i Đorđe Rakić, iskusni napadač koji je na jednoj od kontrolnih utakmica pokidao ligamente kolena i zbog toga kasnije propustio veći deo minule sezone.

Zbog svega navedenog, ali i zbog činjenice da Nenad Lalatović u Rakiću vidi igrača koji bi u narednoj sezoni trebalo da bude udarna igla crveno-belih, iskusni napadač tekuće pripreme opisuje kao "najvažnije u životu".

"Meni su ovo najvažnije pripreme u životu, jer je jako teško izaći nakon onakve povrede. Svi bolovi su prošli, ali fizički se mnogo padne zbog duge pauze i sada dajem sve od sebe nadajući se da ću u sledećoj sezoni pokazati mnogo više nego u prošloj" kazao je Rakić.

Što se tiče uslova za rad u Termama Čatež niko od fudbalera Crvene zvezde nema nikakvu zamerku a starija garda igrača uživa u radu sa mladim momcima koji su priključeni prvom timu.

"Zvezda ima veoma talentovanu decu i dobro je što su priključeni prvom timu, jer će više napredovati uz nas nego što bi to uradili u omladinskoj školi. Vidim da su vredni momci i to je najbitnije, imaće sve uslove za rad i nadam se da će shvatiti ovo kao fenomenalnu šansu da naprave nešto u svojoj karijeri" zaključio je Rakić.

Ekspediciji Crvene zvezde u Termama Čatež priključio se i Darko Lazović koji nije ostvario transfer u Standard a o njegovim utiscima po dolasku u Sloveniju više pročitajte OVDE!

Crveno-bele tokom popodneva očekuje i prva utakmica na pripremama u Sloveniji. Protivnik izabranika Nenada Lalatovića od 18 časova i 15 minuta biće ekipa Veržeja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke