Rakić: ''Unapredićemo igru, očekujem pobedu protiv Radničkog''

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 04.08.2014.
17:49
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Subota, 9. avgust, zakazan je za start šampionata kada je Crvena Zvezda u pitanju, a Đorđe Rakić, napadač crveno-belih očekuje uspešnu sezonu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Znamo koliko Crvena Zvezda ima problema na startu skoro svakog šampionata, ne tako retko je ulazila sa ''minusom'' u odnosu na Partizan u nastavak šampionata nakon uvodnih kola, a sada su na Marakani uvereni da se tako nešto neće ponoviti.

Nenad Lalatović, novi trener ekipe, dosta očekuje od Đorđa Rakića u samom napadu ovog tima, a ovaj napadač je rekao za zvaničan sajt Crvene Zvezde da je veoma zadovoljan odrađenim pripremama i da će spremni dočekati meč sa Radničkim iz Niša.

Uspešno smo prošli i završili pripreme, i odradili sve što smo planirali. Zadovoljan sam načinom na koji smo igrali do sada, tokom pripremnih utakmica. Ekipa se još formira, tu je i nov trener, novi stručni štab, dosta novih igrača. Atmosfera je dobra, ali trebaće nam još vremena da se naviknemo jedni na druge, i očekujem da od prvog kola unapređujemo svoju igru.", rekao je Đorđe Rakić.

Rakića je povreda omela da učini nešto više prethodne sezone, ali se nada da će u ovoj ''eksplodirati''.

"Najbitnije mi je da sam zdrav, i da sam pripreme prošao nepovređen. Davao sam sve od sebe, prolazio sam kroz krizne trenutke kada je kondicija u pitanju, ali sada sam zadovoljan svojom spremom. Očekujem i nadam se da će naredna sezona, kako na timskom, tako i na ličnom nivou, da bude veoma uspešna."

O meču sa Radničkim iz Niša, Rakić je rekao da ih dobro poznaje, i da uopšte neće biti lako.

"Poznajem solidno ekipu Radničkog, delom i od prošle sezone. Tokom narednih dana će nas stručni štab dodatno upoznati sa kvalitetima protivnika. Znam da su čvrsta ekipa sa dobrim pojedincima, i biće nam težak protivnik na otvaranju prvenstva. Neće biti lako, i iako mi je poznato da, sada već tradicionalno, Crvena zvezda teško pobeđuje u prvom kolu, očekujem pobedu. Prošle sezone smo bili veoma ubedljivi na našem terenu, pred našim navijačima, i ne vidim razlog zašto tako ne bi bilo i u subotu, odnosno naredne sezone.", završio je napadač Crvene Zvezde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke