Rakić: "Očekujem da ću biti spreman za derbi"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.10.2014.
18:47
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Prvotimac Crvene zvezde Đorđe Rakić govorio je za najnovije izdanje "Zvezda TV" o svojoj povredi i očekivanjima vezanim za oporavak i nastup na predstojećem 147. "večitom derbiju".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za predstojeći 147. "večiti derbi" koji će uslediti odmah nakon pauze u šampionatu izazvane obavezama reprezentacije u kvalifikacijama za odlazak na EURO 2016. u Francuskoj.

Poslednju utakmicu pred odlazak na pauzu crveno-beli su odigrali na domaćem terenu ali uvertira za derbi nije protekla na očekivanom nivou pošto je Voždovac odneo bod sa našeg najvećeg stadiona.

Pomenuta utakmica protekla je bez prisustva Đorđa Rakića koji je zbog povrede kolena ostao van stroja. O svemu tome svoj sud je danas dao i trener Nenad Lalatović koji je iskritikovao svog napadača zbog upražnjavanja individualnih treninga.

Iskusni fudbaler podvrgnut je terapijama i oseća se bolje, što je za novo izdanje "Zvezda TV" i sam podelio sa navijačima, a uz to je izrazio nadu da će biti spreman da nastupi na 147. "večitom derbiju".

"Svaki igrač jedva čeka derbi i iskreno se nadam da ću biti spreman za tu utakmicu. To koleno je moj veliki problem od kada sam došao u Zvezdu, ali se nadam da ću biti spreman za derbi, a ako ne budem, tu su Jović i Despotović koji mogu da odgovore zadatku tako da ne brinem" kazao je Rakić.

U interesantnom prilogu u novoj epizodi "Zvezda TV" bilo je reči i o "Red Star Shop-u" koji je tokom prethodne nedelje u svoj asortiman uvrstio PUMA trening program i sportsku opremu koja se nalazi na raspolaganju prvotimcima Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke