Rakić: "Lalatoviću želim sreću i titulu sa Zvezdom"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.12.2014.
22:56
Izvor: Sportske.net

Najefikasniji napadač Crvene zvezde u jesenjem delu sezone potvrdio je da napušta "Marakanu" i poručio da nije imao nameru da svojim izjavama izazove trenera Nenada Lalatovića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i napadač Đorđe Rakić rastaće se nakon godinu i po dana saradnje što je odluka koja iz trenutne perspektive odgovara obema stranama.

"Iskreno, pre dva meseca sam odlučio da je vreme da odem iz Zvezde" priznao je Rakić u intervjuu "Novostima".

Jesenji deo sezone Rakić je završio kao najefikasniji napadač Crvene zvezde ali će u sećanju navijača ostati polemika sa trenerom Nenadom Lalatovićem koju Kragujevčanin nije želeo.

"Izjavama nisam imao nameru da povredim bilo koga, ponajmanje da izazovem trenera. Lalatoviću želim svu sreću u životu, mnogo uspeha i da odbrani titulu sa Zvezdom" rekao je Rakić.

Trener Crvene zvezde neretko je tokom jesenjeg dela sezone krivio napadače za loš učinak ekipe podvlačeći da nema špiceve koji su kadri da nadomeste učinak Abiole Daude i Drgana Mrđe na šta je Rakić reagovao konstatacijom da možda ni Lalatović nije dobra zamena za Slavišu Stojanovića.

Strateg crveno-belih našao se uvređen takvim odgovorom iskusnog napadača pa je progovorio o tome kako se Rakić pozivao na povredu uoči "večitog derbija", kada je ekipi bio najviše potreban.

"Taman posla da nisam hteo da igram u derbiju. Moram da demantujem trenera, jer ne postoji igrač u Srbiji koji ne želi da igra najznačajniji meč u našem fudbalu. Bio sam dve nedelje povređen, na terapije sam išao privatno, jer klub nema novca za adekvatne tretmane, i dva dana pred meč rekao sam da nisam 100 odsto spreman" objašnjava Rakić i dodaje,

"Bio sam pošten prema treneru, saigračima, Zvezdi i ispao - negativac. Na kraju krajeva, nisam ja odlučio da ne počnem meč, već trener" zaključio je na rastanku Đorđe Rakić.

Kako sada stoje stvari, Kragujevčanin će karijeru nastaviti u Kini ali ponuda ima i iz Rusije i Nemačke pa treba sačekati početak prelaznog roka kada će Rakić doneti konačnu odluku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zvezdabre
Wednesday, 17.12.2014
00:00

Ne brini dosao je Lukovic,da dodje jos Krunic,i napadac i ako Laza ode krilo i titula druga zaredom je tu :)

avatar
Realan
Wednesday, 17.12.2014
01:18

Svakim danom si sve komicniji.I bez pojacanja a vi sa svim tim nazovi pojacanjima ste slabiji.A i mi cemo se pojacati ali pravim igracima.Jos imate 6 bodova minusa a trebalo je biti duplo.I ti onda lupis tu kao otvoren prozor kako je titula vasa.Kako si tako siguran?

avatar
zvezdabre
Wednesday, 17.12.2014
14:42

Vazi,tako bilo i prosle sezone,samo vi pricajte,neko prica a neko radi :)

avatar
Realan
Wednesday, 17.12.2014
01:20

I ja bih zeleo da mi riba bude Lisa Ann ali ne ide :) Kad smo vec kod Lise jeste li culi da je okacila p.... o klin :D Objavite mi komentar jer nema razloga da ne bude objavljen.