Rakić: "Čukarički najjači gost jesenjeg dela sezone"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.11.2014.
17:34
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Najbolji strelac Crvene zvezde Đorđe Rakić vratio se u takmičarski ritam nakon problema sa povredom i bolešću a predstojećeg rivala ocenjuje kao najjaček koji će tokom jeseni gostovati na "Marakani".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Nakon poraza u "večitom derbiju" i eliminacije u osmini finala Kupa Srbije fudbaleri Crvene zvezde vratili su "mir u kuću" pobedom nad Radom u okviru 11. kola Jelen Superlige.

Kada se uzme u obzir da je Partizan porazom od Jagodine i remijem sa OFK Beogradom izgubio lepu prednost koju je u jednom trenutku imao u odnosu na crveno-bele, jasno je da se Crvena zvezda vratila u trku za titulu jesenjeg prvaka.

"Nadam se da su maši navijači osetili trenutak da nam je potrebna njihova pomoć, naročito uoči ove utakmice koja nam je možda i najbitnija u ovoj polusezoni, kako bismo zadržali priključak za rivalom, i uz još neki njihov kiks, možda postali i jesenji šampioni" počinje priču pred duel sa Čukaričkim Đorđe Rakić.

Iskusni napadač vratio se u takmičarski ritam nakon pauze zbog povrede i stomačnog virusa pa veruje da bi u duelu sa Čukaričkim mogao da golovima pomogne ekipi da stigne do nova tri boda.

"Osećam se dobro, prošlu utakmicu sam odigrao svih 90 minuta i već se bolje osećam. Nadam se da ću početi i protiv Čukaričkog, i da ću vrlo brzo nekim golom pomoći ekipi da zabeleži pobedu" ističe Rakić.

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno se nalaze na drugoj poziciji na tabeli sa 26 osvojenih bodova, dok naredni rival ima 21 i nalazi se na četvrtom mestu.

"Čukarički je do sada najjača ekipa koja nam gostuje. Radi se o stvarno ozbiljnoj ekipi i dobro organizovanom klubu. Očekuje nas mnogo teška utakmica, a ujedno i mnogo bitna. Eventualnom pobedom možemo da napravimo još jedan korak napred u trci za naslovom jesenjeg šampiona" zaključio je Rakić.

Derbi susret 12. kola Jelen Superlige igra se na "Marakani" u subotu od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke