Rajković uskoro postaje konkurencija Stojketu?

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.09.2014.
12:28
Izvor: Sportske.net, Blic

Mnogi su smatrali i komentarisali kako je prošlogodišnjim prelaskom u Crvenu zvezdu i ''grejanjem klupe'', talentovani čuvar mreže Predrag Rajković samo ''izgubio godinu dana'', ali učinkom na startu ove sezone ih je sve demantovao.

Beta/FKCrvenazvezda/Ds
Beta/FKCrvenazvezda/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je na šest prvenstvenih utakmica od starta nove superligaške sezone ostvarila pet pobeda i jedan remi, a zbog činjenice da joj je mreža ostala netaknuta, najviše razloga za zadovoljstvo ima njen supertalentovani golman Predrag Rajković.

U ovom trenutku, on ukupno 567 minuta nije savladan, računajući i proteklu sezonu, a da je imao i velikih iskušenja u proteklim mečevima, pokazuje i činjenica da ima i odbranjen jedanaesterac u Kruševcu, kada je nadmudrio fudbalera Napretka Nikolu Trujića.

Sada već mnogi idu i toliko daleko i prognoziraju da bi upravo mladi Rajković mogao uskoro da bude prekomandovan u našu ''A'' reprezentaciju.

Tom temom se bavio i današnji ''Blic'', koji prenosi svoja saznanja da bi novi selektor Dik Advokat vrlo brzo mogao da mu uputi poziv, bez obzira što je iskusni Holanđanin okrenut ostalim ligama u Evropi i što mu praćenje JSL za sada nije prioritet.

Ukoliko se ta saznanja i obistine, za očekivati je da Rajković uskoro postane konkurencija Vladimiru Stojkoviću, s obzirom da Željko Brkić ove sezone nije u prvom planu u Udinezeu.

Naravno,  odluka je na Advokatu, možda je za ovakve najave još uvek prerano...















Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke