Rajković: "Strasti su se smirile, vreme je za pobedu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.10.2014.
18:25
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Golman Crvene zvezde Predrag Rajković arhivirao je poraz u 147. "večitom derbiju" a predstojeći duel sa Donjim Sremom vidi kao priliku da crveno-beli krenu u novu seriju pobeda.

Beta/FKCrvenazvezda/Ds
Beta/FKCrvenazvezda/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde ne znaju za trijumf na prethodne dve utakmice u domaćem šampionatu a raspoloženje u svlačionici posebno je bilo u "minus fazi" nakon neuspeha u 147. "večitom derbiju".

Jedan od tragičara poraza u Humskoj bio je i Predrag Rajković koji je jedini gol na utakmici primio iz slobodnog udarca u svoj ugao.

"Prošlo je dosta vremena od derbija, strasti su se malo smirile. Jako mi je teško bilo posle utakmice u Humskoj ali se moramo okrenuti duelu sa Donjim Sremom kako bismo ostvarili bolji rezultat nego u derbiju" izjavio je mladi čuvar mreže.

Srpski reprezentativac bio je nesavladan na sedam utakmica od početka sezone a onda je na dve utakmice primio tri gola. Ipak, individualni učinak nije na prvom mladom Rajkoviću koji razmišlja samo o pobedi u predstojećem duelu sa Donjim Sremom.

"Nakon detaljne analize svako od igrača će znati šta nas čeka protiv Donjeg Srema. Svi znamo da su dobra ekipa ali mi moramo da gledamo sebe i zbog toga verujem u pobedu. Uvek sam optimista" poručuje Rajković.

Utakmica 10. kola JSL između Crvene zvezde i Donjeg Srema zakazana je za subotu 25. oktobar sa početkom od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke