Rajković pred Jagodinu: "Specifičan osećaj..."

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.08.2014.
18:06
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Golman Crvene zvezde Predrag Rajković prvi put od dolaska na "Marakanu" dobiće priliku da zaigra protiv svog bivšeg kluba. Reprezentativac Srbije priznaje da se nalazi u specifičnoj situaciji ali da to neće uticati na njegov učinak na terenu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu uveče dočekuju Jagodinu u derbiju drugog kola Jelen Superlige.

Biće to prilika da mladi golman Predrag Rajković upiše svoj treći meč kao prvi golman Crvene zvezde ali i prvi protiv svog bivšeg kluba.

"Na utakmici protiv Radničkog iz Niša osećao sam se fenomenalno. To je bila prva utakmica za mene u svojstvu prvog golmana Crvene zvezde a podrška sa tribina bila je izuzetna" rekao je Rajković za "ZvezdaTV".

Predrag Rajković prvi meč za Zvezdu od prvog minuta igrao je u poslednjem kolu prethodne sezone protiv Vojvodine ali mu je duel sa Radničkim bio prvi na "Markani" u svojstvu prvog golmana.

Kako je karijeru počeo u FK Jagodina, u subotu će se prvi put susresti sa situacijom u kojoj će morati da igra protiv svojih nekadašnjih saigrača.

"Pred duel sa Jagodinom imam taj specifičan osećaj jer se radi o mom bivšem klubu, ali kako sada branim boje Crvene zvezde mogu reći da ću uraditi sve da moja mreža ostane netaknuta" kazao je Rajković.

Mladi Negotinac nije prvi golman Jagodine koji je vrlo rano napustio klub iz Pomoravlja i preselio se na "Marakanu". Pre njega to je učinio slavni Zvonko Milojević, golman kojeg "Delije" pamte po dobru.

"Zvonka Milojevića sam gledao na video snimcima jer sam bio suviše mali dok je on branio. Bio je sjajan golman, o njemu se mora govoriti u superlativu" prokomentarisao je Rajković.

Što se tiče stranih golmana, Rajković je otkrio da mu je uzor čuveni Iker Kasiljas.

"Od inostranih golmana poštujem Kasiljasa. Njegov način rada pratim i pokušavam da pokupim neke njegove 'fore'" poručio je Rajković.

Utakmica Crvena zvezda - Jagodina zakazana je za subotu od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke