Rajković: "Pamtim svaki Kahrimanov savet"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.07.2014.
14:49
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Omladinski reprezentativac Srbije Predrag Rajković dobio je na klupskom nivou jaku konkurenciju u Damiru Kahrimanu ali mladi golman ne krije da iskusnijeg kolegu gleda i kao učitelja.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Drugu sezonu za redom stručni štab Crvene zvezde stavio je pred Predraga Rajkovića jako težak zadatak.

Ako je u prethodnoj sezoni najbolji mladi golman Evrope iz 2013. godine morao da istrpi Bobana Bajkovića koji se borio za inostrani angažman, šta tek reći nakon dolaska Damira Kahrimana.

Povremeni reprezentativac Srbije odlično je pojačanje ali i (pre)jaka konkurencija za mladog Rajkovića koji bi zbog manjka iskustva mogao ponovo da ostane rezervna opcija.

Bez obzira na sve navedeno, Negotinac ne odustaje i u Kahrimanu vidi zdravu konkurenciju i mentora koji može da mu da mnogo dobrih saveta.

"Mislim da je zdrava konkurencija neophodna u ovoj situaciji. Kahriman je iskusan, branio je u toliko utakmica, što klupskih što reprezentativnih. Na treninzima daje savete, i pamtih ih, ne samo ja nego i Trkulja i Manojlović" kaže Rajković.

Da se na Rajkovića ne računa kao na prvog golmana u sezoni 2014/2015 govori i podatak da će mu već posle gostovanja Genku 16. jula biti dozvoljeno da se priključi omladinskoj reprezentaciji Srbije koja od 19. jula igra na EP u Mađarskoj.

Sve u svemu, Rajkovića ni naredne sezone verovatno nećemo gledati u značajnijim utakmicama Crvene zvezde što svakako nije dobro za golmana čiji potencijal ostaje na margini jer na "Marakani" ne žele da istrpe njegovu mladost.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke