Rajković: "Ovakav učinak nisam mogao ni da sanjam"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.11.2014.
18:05
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Golman Crvene zvezde Predrag Rajković nada se da će njegova ekipa u duelu sa Čukaričkim ostvariti devetu prvenstvenu pobedu a da će sa njom doći još jedna njegova dobra partija na golu crveno-belih.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon "dvomeča" sa Radom fudbalere Crvene zvezde u subotu očekuje veliko iskušenje u okviru 12. kola Jelen Superlige pošto će na domaćem terenu odmeriti snage sa četvrtoplasiranim Čukaričkim.

"Čukarički je dobra ekipa, odlično uklopljena jer je čini dosta mladih, a kvalitetnih igrača, i nekoliko iskusnijih. Mirosavljević, Matić, braća Srnići, Stojković, sve su to odlični igrači, i očekujem veoma tešku utakmicu" rezonuje golman Rajković.

Crveno-beli posle 11 odigranih utakmica imaju 26 osvojenih bodova a talentovani čuvar mreže veruje da je za trijumf nad Čukaričkim neophodno ponoviti pristup iz prvog dela igre prvenstvenog duela sa Radom.

"Verujem da povoljan rezultat za nas neće izostati, ukoliko ponovimo igru iz prvog poluvremena protiv Rada. Mislim da je ta utakmica pokazala da podižemo formu, i taj trend treba da se nastavi i posle Čukaričkog" kaže srpski reprezentativac.

Predrag Rajković do sada je odigrao sve prvenstvene utakmice za Crvenu zvezdu a na 11 takmičarskih mečeva primio je samo 4 gola!

"Prezadovoljan sam, zaista, pre svega minutažom. Što se učinka tiče, nisam mogao ni da sanjam da ću posle 11 utakmica primiti samo četiri gola. Na meni je da nastavim da radim, ima prostora za napredak, a nadam se da će Crvena zvezda i ubuduće primati ovako malo golova" zaključio je Rajković.

Utakmica 12. kola između Crvene zvezde i Čukaričkog biće naredni test za mladog čuvara mreže a taj meč zakazan je za subotu od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 07.11.2014
10:00

Mali tebi svaka cast i ako tako nastavis pred tobom je svetla buducnost.

avatar
Бранислав Вуковић
Thursday, 06.11.2014
20:10

Svidjaju mi se ove neke novosti na ovom sajtu...Malo smo se modernizovali,a...:) neka neka,i treba....

avatar
Povratak kralja PM 8
Thursday, 06.11.2014
19:27

Ukoliko bude poštenog suđenja očekujem pobedu Čukaričkog.