Rajković nastupa pred Putinom! Stiže i Blater...

Autor: Beta Beta
utorak 21.07.2015.
22:12
Izvor: Beta

Kapiten Crvene zvezde i U20 reprezentacije Srbije, sa kojom je na Novom Zelandu osvojio titulu prvaka sveta, Predrag Rajković, u subotu će u Sankt Petersburgu biti akter žreba kvalifikacionih grupa za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018, a sve će to pomno pra

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Predsednik Rusije Vladimir Putin u subotu će prisustvovati žrebu za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2018. godine, a sastaće se i sa odlazećim predsednikom Svetske fudbalske federacije (Fifa) Sepom Blaterom, rekao je danas njegov potparol.

Žreb za sastav kvalifikacionih grupa za plasman na Mundijal 2018. godine biće održan 25. jula u Sankt Peterburgu.

Kako je rekao potparol Putina, Dmitrij Peskov, dogovoren je sastanak Blatera i predsednika Rusije, koji će i sam učestvovati u delu ceremonije žreba.

Blaterovo pojavljivanje na žrebu u Sankt Peterburgu biće njegov prvi javni nastup van Švajcarske od kraja maja, kada su na zahtev američkog tužilaštva, u sklopu istrage o korupciji u svetskom fudbalu, uhapšena sedmorica visokih funkcionara Fife, a 14 je optuženo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Uncounquered
Tuesday, 21.07.2015
23:58

Sad kompletnu trenutnu u20 reprezentaciju pustiti da igraju kvalifikaije za SP, i onda mozemo da se nadamo necemu,

avatar
$$$ BRACELA $$$
Tuesday, 21.07.2015
22:41

Ovaj decko je Srpski ponos,naravno i ostali zlatni momci... I ako je Zvezdas nebi trebalo da pravimo kalkulacije jer su stvarno uvelicali naciju u sportu koji nam je sto se tice fudbala katstrofa... ! Sve u svemu oni su SRBI !!!!!!!!