Rajković je novi kapiten Crvene zvezde!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.02.2015.
21:05
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Odlukom šefa stručnog štaba FK Crvena zvezda golman Predrag Rajković imenovan je za novog kapitena ekipe.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Poslednja kontrolna utakmica koju je aktuelni šampion Srbije odigrao na pripremama u Antaliji dala je odgovor na pitanje koje već neko vreme nije moglo da bude rešeno.

Šef stručnog štaba Nenad Lalatović izjavio je posle utakmice sa BATE Borisovim da će golman Predrag Rajković u prolećnom delu sezone nositi kapitensku traku a svoju odluku obrazložio je na sledeći način.

"Rajković je budućnost kluba, neko na koga ozbiljno računamo da u narednih par godina bude u klubu, najbolji je mladi golman u Srbiji, u Evropi, 'A' reprezentativac je, i mislim da sam doneo pravu odluku i da sam izabrao pravog kapitena" rekao je Lalatović.

Kapitenska traka FK Crvena zvezda promenila je četiri vlasnika od početka tekuće sezone pošto su je do sada nosili Nenad Milijaš, Nikola Mijailović, Darko Lazović i Aleksandar Luković.

Odluka o tome da Predrag Rajković bude imenovan za novog vođu tima pala je nakon povrede koju je Luković doživeo u duelu sa Rubinom zbog koje će propustiti prolećni deo sezone.

Mladi golman je u Crvenu zvezdu stigao iz Jagodine 2013. godine a iza sebe ima titulu prvaka Evrope sa Srbijom u konkurenciji omladinaca ali i titulu sa crveno-belima u kojoj nije imao preterani udeo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke