Rajković: "Imamo vremena da ispravimo stvari"

Autor: Miloš Marković
petak 28.11.2014.
11:41
Izvor: Sportske.net

Mladi golman Crvene zvezde svetla je tačka u timu koji je u par navrata kisknuo u tekućoj sezoni i svoju poziciju u trci za odbranom titule zakomplikovao.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je u poslednjem kolu domaćeg prvenstva zabeležila novi neplanirani i nezadovoljavajući rezultat.

Radnički iz Kragujevca je remizirao sa prvakom države, zadao novi udarac timu Nenada Lalatovića, u kome je jedna od najsvetlijih tačaka mladi golman Rajković. Čuvar mreže crveno-belog tima je po statistici odmah iza Manuela Nojera , sa najmanje primljenih pogodaka u tekućoj sezoni.

Prošle godine je bio rezerva Bajkoviću, dočekao je svojih pet minuta, iskoristio šansu na najbolji mogući način.

„Veovao sam u sebe, radio sam mnogo na samopouzdanju kako bih stekao sigurnost. Svaki meč bez primljenog gola je plus za celu ekipu i samo mi je krivo što na kontu nemamo bar još četiri boda.“

„Kiksnuli smo na nekoliko mečeva i ima vremena za ispravku, dok nama u defanzivnoj liniji ovakvi podaci samo treba da uliju dodatni elan.“, rekao je Rajković, a prenosi 'Sport'.

Mladog golmana i njegove odlične partije prate i inostrani klubovi. Kako ističe, Crvena zvezda mu je na prvom mestu.

„Ljudi rade svoj posao, ja radim svoj na terenu. Kada dođe vreme da se ide dalje postićićemo dogovor u zajedničkom interesu, mada ne žurim. Crvena zvezda je za mene na prvom mestu i u narednoj godini.“ zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Kralj
Friday, 28.11.2014
13:08

Prodace tebe mali cim stigne prva ponuda.

avatar
ddr16
Friday, 28.11.2014
13:43

steta bi bilo da ga prodaju pre nego sto stane na gol reprezentacije jer ce mu tako skociti cena,a odlican je golman stvarno,odusevio me je ove sezone,mislim da vec sad moze da zameni stojkovica i da dobijemo golmana za reprezentaciju za sledecih nekoliko ciklusa,posebno sad u situaciji kada nemamo neke sanse za EP