Rajković: "Daće Bog da u maju podignem pehar"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.02.2015.
14:37
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Novopečeni kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković ne krije oduševljenje zbog činjenice da mu je Nenad Lalatović poverio traku a ujedno se nada da će u maju imati čast da podigne trofej namenjen prvaku Srbije.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Četiri dana uoči prve takmičarske utakmice u 2015. godini novoimenovani kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković govorio je o časti koju mu je poslednjeg dana priprema ukazao trener Nenad Lalatović.

Mladi golman biće četvrti kapiten Crvene zvezde u tekućoj sezoni ali se nada da će u maju imati čast da podigne trofej namenjen prvaku Srbije.

"Mnogo dece sanja da jednog dana zaigra u crveno-belom dresu, pa onda i da budu kapiteni. Ja sam to ostvario, a daće Bog da se meni posreći i da u maju podignem šampionski pehar kao kapiten Crvene zvezde" rekao je Rajković.

Omladinski reprezentativac Srbije fokusiran je samo na prvu narednu utakmicu ali u potaji veruje u to da će Crvena zvezda tokom prolećnog dela sezone nadomestiti prednost Partizana i preskočiti "večitog rivala" na superligaškoj tabeli.

"Biće teško, mnogo izazova nas očekuje, ali verujem da imamo kvalitet da dostignemo i prestignemo prednost Partizana od šest bodova. Ipak, kao što i trener stalno govori, idemo utakmicu po utakmicu. Sada nam je samo Niš u glavi" ističe golman crveno-belih.

Kada su reprezentativne obaveze i planovi u pitanju golman Crvene zvezde ima jasnu sliku.

"Naravno, nadam se da ću jednog dana postati prvi golman naše "A" reprezentacije. Ono što je mnogo bliže jeste Mundijal za igrače do 20 godina na Novom Zelandu, koje počinje krajem maja. Biti deo takvog događaja je od velikog značaja za karijeru svakog igrača, a nadam se da ćemo napraviti dobar rezultat" zaključio je Rajković.

Fudbaleri Crvene zvezde takmičenje u Jelen Superligi nastavljaju narednog ponedeljka kada u Nišu igraju protiv tamošnjeg Radničkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 18.02.2015
15:41

Moraces da ga otmes od naseg Sase Lukica, overicemo titulu jos tamo u 27. kolu na JNA!

avatar
Alexander Stonsky
Wednesday, 18.02.2015
16:10

Sasa Ilic, a nadamo se da ce i od Lukica biti nesto.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 18.02.2015
16:35

Znam ko je nas kapiten, ali mislim da prosle godine nisu uzeli pehar u kosarci od Lovernja nego od Bezbradice ili drugog manje bitnog:-)