Rajko sleteo u Tel Aviv: "Makabi je veliki izazov"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.08.2015.
17:21
Izvor: Sportske.net

Najtalentovaniji mladi golman sveta sleteo je u prestonicu Izraela sa dva sata zakašnjenja a desetine navijača Makabija iz Tel Aviva dočekali su dosadašnjeg kapitena Crvene zvezde na aerodromu "David Ben Gurion".

ynet.co.il
ynet.co.il

Povezane vesti

Sportska vest dana u Izraelu tiče se transfera Predraga Rajkovića u Makabi iz Tel Aviva koji će biti realizovan do kraja nedelje. Dosadašnji kapiten Crvene zvezde "sleteo je" tokom popodneva u izraelsku prestonicu u pratnji svog oca Saše i mandžera Zorana Stojadinovića.

Predrag Rajković stigao je u Tel Aviv letom iz Istanbula a odmah po sletanju u izraelsku prestonicu preneo je prve utiske i očekivanja povodom transfera koji bi trebalo da realizuje.

"Makabi je veliki izazov, veliki korak napred u mojoj karijeri. Drago mi je što ću biti deo Jokanovićevog projekta" rekao je Rajković za izraelske medije.

Reprezentativca Srbije na aerodromu su dočekali navijači Makabija koji su ga odmah "zakitili" žuto-plavim šalom i pozdravili Rajkovićev dolazak u Tel Aviv.

Od ranije je poznato da će Rajković potpisati ugovor na pet godina sa šampionom Izraela i da će zauzeti mesto među stativama pošto su se izraelci zahvalili Huanu Pablu.

Osvajač titula prvaka Evrope i sveta sa omladinskom reprezentacijom Srbije godišnje će zarađivati 400.000 evra a njegov menadžer Zoran Stojadinović u Tel Avivu je ponovio da se Rajković odlučio za Makabi kako bi pomogao svom klubu i zaigrao u Ligi šampiona.

Nakon što prođe medicinske preglede Predrag Rajković će potpisati ugovor sa predstavnicima Makabija iz Tel Aviva, dok bi debi mogao da upiše već u nedelju kada ekipa Slaviše Jokanovića gostuje Hapoel Ševi u okviru drugog gola izraelskog šampionata.

Podsećamo da će Makabi iz Tel Aviva platiti 3 miliona evra na ime obeštećenja za Predraga Rajkovića čime će biti oboren izraelski rekord po visini transfera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 29.08.2015
19:55

Srećno Rajko, samo sumnjam da ti je to korak naprijed

avatar
Немања Радојевић
Saturday, 29.08.2015
19:36

Pini Zahavi se omastio lepo,još da sačekamo tih dve iljadarke evra koliko će ostati klubu kad Zahaviji Kokeze, Keze, i Šuntavila uzmu svoje,i milina.

avatar
Делија_момак
Saturday, 29.08.2015
19:09

Нек грми јако, хвала за све Рајко!!! Срећно, мајсторе! Надам се да ћеш издоминирати у Израелу а онда можеш да бираш - Премијер лига, примера или Серија А! За коју годину ће вредети 30 милиона минимум!

avatar
FKCZ
Saturday, 29.08.2015
18:58

Ovi sve rasprodase ! Pa ako nemate kvalitetne igrace kako mislite da tim igra kvalitetno i da pobjedjujete kvalitetene ekipe ? Zvezda je zadnjih 20 godina postala skola fudbala,a ne fudbalski klub. Cim neko poveze dva pasa, bude prodan.Nikad vi necete prodavati igrace za 10- 20 mil. evra sa takvom politikom.np.s. Rajko zelim ti sve najbolje

avatar
Leyton Orient
Saturday, 29.08.2015
19:06

A kako da ga ne prodaju kad nemaju para plate da isplate ?

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 29.08.2015
23:18

Pa trebate da vraćate dugove, Kahriman će biti solidna zamena za Rajkovića.

avatar
FKCZ
Saturday, 29.08.2015
20:23

ko je doveo do toga i do kad ce CZV biti klub koji prezivljava od mjeseca do mjeseca ?nvrijednost igrackog kadra:n dinamo(z)-50.8 mil.evra,rijeka 26.3 mil. hajduk 21.95 mil partizan 20.3mil, c.zvezda 17.3mil.evra, maribor 15mil. Nema para-nema muzike t.j.nema LS( do koje je sad mnogo lakse doci nego prije 10 godina) Treba uciniti nesto kao sto je uradjeno u KK CZ

avatar
Sizofrenija
Saturday, 29.08.2015
17:39

Zvezdo sta si ti uradila... Na njemu se vidi da nije zeleo da napusti klub, al ova nasa banda sad trlja ruke i broji novac... Jako tuzno.

avatar
pjer
Saturday, 29.08.2015
17:35

kakav klub takav docek