Radujte se 'Grobari' – Ostaju i Drinčić i Lazović!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 16.06.2014.
10:41
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan je poslao jasnu poruku, kostur tima se mora zadržati, naročito u situaciji kada se otvara mogućnost igranja kvalifikacija za Ligu šampiona.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan danas i zvanično kreće u pripreme za narednu sezonu.

Nakon dvodnevnih medicinskih pregleda, igrači će danas biti prozvani, a održaće se i prvi trening, nakon čega će se krenuti put Zlatibora na prvi deo priprema.

Dobra vest za sve navijače crno-belog tima je to da će sa ekipom putovati Nikola Drinčić, kao i Danko Lazović!

Kako je i nagovešteno u proteklom periodu, Marko Nikolić želi da zadrži okosnicu tima, te ojača postojeću bazu i tim čiji u kome će ključnu ulogu obavljati pomenuta dva fudbalera.

Makabi iz Haife je poslao konkretnu pinudu za Drinčića, ali Partizan je zadržao čvrst stav i tako obradovao navijače koji su zdušno navijali za ostanak fudbalera koji se istakao u minuloj sezoni kao jedan od najboljih aktera.

Takođe, svi su izgledi da će u Humskoj ostati i Danko Lazović iza koga se nalaze brojne glasine o selidbi u Grčku.

Pregovarao je iskusni fudbaler sa AEK-om, delovalo je da će napustiti crno-bele, obzirom da je u ugovoru imao klauzulu o odlasku nakon šest meseci. Ipak, mogućnost igranja kvalifikacija za Ligu šampiona je promenila situaciju, Lazović je stigao sa odmora i danas putuje sa timom na Zlatibor.

Čelnici Partizana su i prema njegovom ostanku pokazali jasan stav, videće se da li će uspeti u nameri do kraja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke