Radovićeve muke zbog Partizanovih kikseva!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.07.2016.
09:37
Izvor: Sportske.net, Sport

Prašina posle Partizanove evropske eliminacije se polako sleže, ali navijači sve nestrpljivije iščekuju prvu ovosezonsku pobedu, bar na domaćoj sceni. Svestan toga je i Miroslav Radović, jedno od najvećih pojačanja crno-belih ovog leta.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

U dosadašnje tri odigrane utakmice, iskusni vezista nije opravdao velika očekivanja, pa se i sam našao na žestokom udaru kritičara.

U izjavi za današnji ''Sport'', Miroslav Radović otkriva da je na pritiske odavno navikao, ali priznaje da mu veoma teško pada činjenica da su crno-beli završili evropsko učešće ove sezone, tek što su ga započeli.

''Jedem se u sebi, jer vidim da nam ne ide, a nismo to zaslužili'', poručuje Radović.

On smatra da ovaj tim Partizana ima kvalitet, da će to vremenom pokazati, ali na žalost navijača crno-belih, kada je bilo najvažnije, Radović i drugovi to nisu uspeli da prezentuju na pravi način.

''Uveren sam da nas je samo splet nesrećnih okolnosti doveo u ovu situaciju. Mnogo toga sam prošao u karijeri i znam da prepoznam kvalitet, a Partizan ga, verujte mi, ima'', jasan je Radović.

Prva naredna prilika da se ove Radovićeve reči potvrde, biće u nedelju u Kruševcu, na teškom terenu, u okviru drugog kola Superlige.

''Tu moramo da pokažemo da li smo pravi. Verujem u moje klupske drugare i nadam se prvoj ovosezonskoj pobedi'',
zaključio je Radović uz poruku da nema nikakvog ''bušenja'' ili ''miniranja'' rada trenera Tomića od strane pojedinih igrača, kako se to spekulisalo prethodnih dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mace
Wednesday, 27.07.2016
11:45

Ne bi njega Mandaric pustio tako lako da je on dobar.To je senka nekadasnjeg igraca!

avatar
paok
Wednesday, 27.07.2016
11:41

Ja kada sam rekao da ne moze da igra desetku svi su govorili kako on to igra zadnji nekoliko godina. Tako kao sto je on igra mozemo i mi amateri. Meni je za krilo prespor sada, jedino da ode jos napred i pomaze Djurdjicu ili ko vec bude u timu. Jedino sto bi se onda promenila formacija koju nas trener ne menja iako ne mozemo da damo gol. Mozda je ipak promeni do Decembra.

avatar
zorzo
Wednesday, 27.07.2016
11:32

Ja nisam siguran...imam 40, koliko se ja secam, a veliki sam grobar, licno sam slavio kad je ovaj decko otisao u svoje vreme iz Partizana. On je bio nesto poput nesrecnog Brasanca, pokusavali su od njega da naprave fudbalera godinama ali dzaba...

avatar
Povratak kralja XLI
Wednesday, 27.07.2016
09:51

Radović na klupi i da konkuriše na mesto desnog krila Jankoviću koji ima prednost, ako treba obojica da se nađu na terenu onda Janković na poziciji ofanzivnog veziste, a Radović opet na desnom krilu jer mu je to i prirodna pozicija, kakva bre -desetka-.

avatar
Wednesday, 27.07.2016
09:43

Miroslav Radovic ne treba da igra ofanzivnog veznog vec ili desno ili levo ili (eventualno) u tandemu sa nekim napadacem koji je u stanju da i sam bude u spicu ako treba. Isto tako, Djurickovic treba da deluje upravo iza spic(ev)a, bolje tu da se nalazi i snalazi nego po boku, za desni imamo (i) Damnjana i Mihu.