Radović ne krije: ''Nikolić je najbolje moguće rešenje''

Autor: Beta Beta
petak 05.08.2016.
15:35
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Miroslav Radović rekao je danas da veruje da je Marko Nikolić pravo rešenje za trenera crno-belih jer je "veliki Partizanovac i zna kako tim diše".

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana loše su počeli novu sezonu. Eliminisani su već na startu kvalifikacija za Ligu Evropa, dok su u Super ligi osvojili samo bod.

Nakon poraza od Napretka Ivan Tomić je napustio klub, a na njegovo mesto juče je postavljen Marko Nikolić.

"Marka poznajem još iz Olimpije i mislim da je veliki trener i najbolje moguće rešenje u ovoj situaciji. S druge strane, veliki je Partizanovac, zna kako tim diše, šta nam je potrebno i siguran sam da možemo zajedno da napravimo pravi rezultat. Da budem precizniji, sada ne samo da možemo, već se to podvodi pod imperativ – moramo", rekao je Radović za sajt kluba.

Crno-beli u narednom kolu dočekuju Vojvodinu, koja se ove nedelje plasirala u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Vojvodina ima solidan tim, dobre igrače od kojih nam je nekoliko njih i dobro poznato, jer su bili igrači Partizana. Ali, Evropa je jedno, liga nešto drugo, traže se samo rezultat i golovi. Svi su uvek super motivisani protiv Partizana i naše je sada da pokaźemo zbog čega smo ovde", rekao je Radović.

Utakmica izmedju Partizana i Vojvodine igra se u nedelju od 19.00 na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja XLI
Friday, 05.08.2016
17:03

Ma je li to moguće da je Nikolić Partizanovac? Pa pre svih Željko Pantić, a i ovi ostali koji su priželjkivali njegov otkaz tvrdili su da navija za zvezdu. Taj Željko Pantić ga je pljuvao u svakom Partizanovom vesniku, pisao je kako mu Stojić sastavlja tim i sve najgore o njemu kao čoveku i treneru, a upravo ga je on intervjuisao nakon povratka i bio manji od makovog zrna na tom interjuu.

avatar
napred Panktizan!
Friday, 05.08.2016
21:03

Marko NIkolic navija za Rad, ali dok radi u Partizanu onda sigurno navija za Partizan.

avatar
EDO
Saturday, 06.08.2016
01:21

Marko je strastveni navijac Partizana...

avatar
Povratak kralja XLI
Friday, 05.08.2016
22:52

Neka bude i da je tako ali nije u redu pripisavati čoveku stvari i okretati navijače protiv njega samo da bi ga oterali jer ga nisu doveli Zečević, Vučelić i Vazura nego ga je doveo Đurić. Nije dobro za Partizan da Pantić na Partizanovoj televiziji toliko slepo i ostrašćeno brani okupatorski Krizni štab samo zato što su s druge strane isti takvi.

avatar
Kiddo
Friday, 05.08.2016
16:38

Svaka cast Nikolicu kad je imao muda da se vrati u ovo zlo,gde rizikuje da ga pljuju i satanizuju svi redom kao i do sada. Ali srecno,sve najbolje

avatar
odjava
Friday, 05.08.2016
20:55

pa nece ga pljuvati nadam se a i ako ga pljuju znas za koliku lovu ga pljuju , zagarantovane dve godine eeeeeej pa to je par stotina hiljada ,,evrova,,

avatar
Friday, 05.08.2016
15:42

E ako je do ternera... problem je mnogo dublji!