Radovi na stadionu Borca ušli u završnu fazu (FOTO)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.07.2014.
18:35
Izvor: Sportske.net, boracfk.com

Gradonačelnik Čačka i čelnici FK Borac obišli su "gradilište" na "Gradskom stadionu" i izrazili uverenje da će radovi biti završeni do početka nove sezone.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Radovi na "Gradskom stadionu" u Čačku ušli su u finalnu fazu a čelnici grada i FK Borac posetili su "gradilište" kraj Morave na kojem se užurbano radi na modernizaciji ovog fudbalskog objekta.

Gradonačnelnik Čačka i njegov zamenik upoznati su od strane predstavnika izvođača radova sa onim što je do sada urađeno i onim što građevinske radnike čeka u narednih mesec dana.

Direktor Borca Branko Terzić upoznao je izvođače radova i predstavnike gradske vlasti sa uslovima koji moraju biti ispunjeni u narednih mesec dana kako bi superligaš iz Čačka mogao da igra svoje utakmica na "Gradskom stadionu" kraj Morave.

Na istočnoj tribini očekuje se finalizacija radova i postavljanje stolica, dok se je na novoj sportsko-poslovnoj zgradi neophodno završiti mali broj unutrašnjih radova.

Stadion Borac
Foto: Boracfk.com

Ukoliko u narednih mesec dana ne bude neplaniranih odlaganja radova, očekuje se da Čačak i FK Borac do početka avgusta dobiju reprezentativni fudbalski objekat na kojem će stanovnici grada na Moravi moći da uživaju u superligaškim utakmicama.

Borac Cacak
Foto: Boracfk.com

Prvu utakmicu u Jelen Superligi na rekonstruisanom stadionu kraj Morave fudbaleri Borca trebalo bi da odigraju već u prvom kolu sezone 2014/2015 protiv Donjeg Srema.

BoracFoto: Boracfk.com

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke