Radovane, Mire čeka na poziv!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.12.2014.
21:17
Izvor: Sportske.net

Napadač Legije Miroslav Radović izjavio je da ga raduje to što je Radovan Ćurčić izjavio da računa na njega i da sa nestrpljenjem čeka trenutak kada će dobiti reprezentativni poziv.

legia.com/Jacek Prondzynski
legia.com/Jacek Prondzynski

Povezane vesti

Miroslav Radović ostavio je iza sebe povredu koja ga je odvojila od terena više od mesec dana ali je već na drugoj takmičarskoj utakmici po povratku uspeo da dokaže da je sjajna forma ostala netaknuta.

Bivši fudbaler Partizana blista u dresu varšavske Legije za koju je u tekućoj sezoni postigao 13 golova u svim takmičenjima što ukazuje na to da se nalazi u reprezentativnoj formi.

Popularni Mire do sada nije imao priliku da debituje za nacionalni tim Srbije ali je novi selektor nedavno izjavio da računa na njega što je obradovalo fudbalera Legije.

"Da budem iskren, zaslužio sam poziv selektora Srbije i drago mi je što je Radovan Ćurčić rekao da će računati na moje usluge u nastavku kvalifikacija" kazao je Radović za "EuroBlic".

Prvotimac šampiona Poljske do sada je odigrao 6 utakmica za mladu reprezentaciju Srbije i postigao 1 gol ali mu prethodni selektori nisu dali šansu u "A" reprezentaciji.

"Ne znam zašto me ranije nisu zvali, ali to je pitanje za bivše selektore. Ako sad dobijem poziv, sve ću učiniti da opravdam poverenje i pomognem reprezentaciji u nastojanju da dođe do Francuske" poručuje Mire.

Interesantno je da bi u budućnosti Radović mogao da debituje za reprezentaciju Republike Srpske i to u duelu sa selekcijom Srbije na revijalnoj utakmici koja bi trebalo da bude odigrana u skorijoj budućnosti.

"Sa zadovoljstvom ću prihvatiti poziv Buvača. Znam da je od pre u planu odigravanje ove utakmice, ali ne znam zbog čega je došlo do odlaganja. Potičem iz Republike Srpske i zato ću sa zadovoljstvom da obučem ovaj reprezentativni dres" ističe Radović.

Miroslav Radović (30) rođen je u Goraždu u nekadašnjoj SFRJ a do sada je nastupao samo za dva kluba u svojoj karijeri, za Partizan i Legiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke