Radojičić: "Partizanu se ne preti, daćemo sve od sebe"

Autor: Beta Beta
petak 19.02.2016.
18:44
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba OFK Beograda Dragan Radojičić rekao je da Partizanu ne može da preti ali da može da obeća požrtvovanje svojih igrača na svakom pedlju terena.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera OFK Beograda Dragan Radojičić rekao je danas da se Partizanu ne preti i dodao da će njegova ekipa dati sve od sebe da dođe do dobrog rezultata u predstojećem meču s crno-belima.

"Po meni, imamo ubedljivo najlakši raspored od svih ekipa. Više volim što prvo igramo protiv Partizana nego da igramo protiv nekog iz sredine tabele ili iz donjeg dela. Ne da nemamo šta da izgubimo, imamo da izgubimo, u opticaju su tri boda", rekao je Radojičić na konferenciji za novinare.

OFK Beograd u nedelju dočekuje Partizan na Vračaru u utakmici 23. kola Superlige Srbije.

"Partizanu se ne preti, ali mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da dođemo do dobrog rezultata. Partizan je krenuo u ozdravljenje igračkog kadra, imaju svoj cilj, pokazao je ogromne ambijcije, ali imamo ih i mi. Ne znam kako će se utakmica završiti, ali znam da ćemo dati sve od sebe na svakom delu terena", rekao je Radojičić.

OFK Beograd je na 13. mestu na tabeli Superlige Srbije sa 19 bodova, dok je Partizan na četvrtoj poziciji sa 36 bodova.

"Prioritet svih prioriteta je prvenstvo, da pokušamo da napravimo što bolji rezultat. Stojim iza optimističkih najava jer znam sa kojim momcima radim i znam da mogu to da postignu. Uz neku dozu sreće, siguran sam da možemo da ispunimo ono što se očekuje", rekao je trener OFK Beograda.

"Igraćemo hrabro, argesivno, igraćemo na gol više, tako da budite sigurni da ćete gledati dobar OFK Beograd", dodao je on.

Utakmica između OFK Beograda i Partizana igra se u nedelju od 14.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke