RADno u Antaliji

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.01.2015.
19:33
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Fudbaleri Rada doputovali su u Antaliju gde su u utorak odradili dva treninga tokom kojih niko nije bio pošteđen.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Već prvog dana rada na pripremama u Antaliji fudbaleri superligaša sa Banjice uvideli su da ih čeka paklen ritam.

Stručni štab je u utorak dva puta izvodio ekipu na terene hotela "Mirikl" a slaba kiša koja je padala tokom popodneva nije omela igrače da odrade sve što je Milan Milanović isplanirao.

"Put je bio naporan i na prvom treningu radili smo na oporavku da se momci pripreme za dalji rad. Imamo odlične uslove za rad kako u hotelu tako i na terenima i sve je podređeno radu. Očekujem od igrača da pruže maksimum na treninzima i pripremnim utakmicama i da će im sve to dosta koristiti u daljem takmičenju" rekao je Milanović.

Na uvodnim treninzima radilo se na snazi i izdržljivosti a tokom popodneva je trener Milanović "počastio" igrače loptom i radom na pokrivanju slobodnog prostora.

Fudbaleri Rada će u Antaliji odigrati četiri utakmice - 29. januara protiv Belhatova iz Poljske, 1. februara igraće sa Astahom iz Kazahstana, 5. februara sa ekipom Pohang Stilers iz Južne Koreje, dok je za 8. februar zakazan duel sa Slavijom iz Praga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FkpCascais
Tuesday, 27.01.2015
22:34

Šta je bilo sa crnogorskim vanderkidom Nikolom Vujnovićem što vam je bio na poajmici iz obrenovačkog Radničkog? Vraćen u Obrenovac?