Radnik predstavio novog trenera - Cilj je opstanak u Superligi!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 04.09.2016.
13:00
Izvor: Sportske.net, fk-radnik.com

Superligaš iz Surdulice predstavio je za vikend novog šefa struke koji je u prvom obraćanju javnosti poručio da će primarni cilj Radnika biti opstanak u elitnom fudbalskom društvu.

fk-radnik.com
fk-radnik.com

Povezane vesti

Tekuću pauzu u domaćem fudbalskom šampionatu u Surdulici su iskoristili za promociju novog šefa stručnog štaba koji je već počeo da radi sa ekipom i da je priprema za nastavak takmičenja u Superligi.

Za novog šefa stručnog štaba imenovan je bivši trener kragujevačkog Radničkog 1923 Neško Milovanović koji je u prošlosti već imao prilike da predvodi surdulički Radnik.

"Drago mi je što sam dobio poverenje Uprave kluba. U ovoj lepoj varoši bio sam i 2014. i moja tadašnja uloga bila je da tim zadržim u tadašnjem rangu takmičenja, što mi je i pošlo za rukom" rekao je Milovanović.

Surduličani su, gotovo u isto vreme kao i pre godinu dana otpustili trenera koji je na startu sezone vodio ekipu, a naslednik Gorana Lazarevića poručuje da će opstanak u Superligi biti primarni cilj u nastavku sezone.

"Cilj je da Radnik bude i dalje superligaš. Moj stil je ofanzivan pristup igri i tako će i biti ubuduće" istakao je Milovanović koji je poručio da neće biti novih lica u stručnom štabu kojim će rukovoditi.

Debi na klupi novog-starog kluba Neško Milovanović će, kao i pre dve godine, imati u susretu sa lučanskom Mladosti koja će Radnik ugostiti 10. septembra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke