Radnik - Ovusu spreman, Pavlović na dužoj pauzi

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.10.2015.
17:18
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Radnika iz Surdulice Miloš Veselinović kazao je da njegovu ekipu čeka težak posao u duelu sa Novim Pazarom i istakao da će Samjuel Ovusu biti spreman za meč, dok Vladana Pavlovića čeka duža pauza.

fk-radnik.com
fk-radnik.com

Povezane vesti

Fudbaleri surduličkog Radnika u subotu će staviti tačku na prvu trećinu njihove prve superligaške sezone duelom sa ekipom Novog Pazara.

Uoči sutrašnje utakmice svoja očekivanja je izneo trener Radnika Miloš Veselinović koji je istakao da njegov tim čeka težak posao jer će za rivala imati iskusnu ekipu i tim koji godinama igra u Superligi.

"Čeka nas vrlo težak i neizvestan duel obzirom da se radi o dugogodišnjem superligašu sa ekipom koja je iskusna i koja zna da igra na rezultat. Sigurno je da nam neće biti lako" kazao je Veselinović.

Strateg Radnika od subote će ponovo moći da računa na Samjuela Ovusua koji je obavio detaljne lekarske preglede posle kojih mu je dato zeleno svetlo da se vrati u takmičarski ritam.

"Nažalost, dužu pauzu će napraviti Vladan Pavlović koji se oporavlja od operacije prednjeg ligamenta" poručili su iz FK Radnik.

Nakon četrnaest odigranih utakmica Radnik zauzima četrnaestu poziciju na superligaškoj tabeli sa 11 osvojenih bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke