Radnik "osakaćen" izlazi na megdan Napretku

Autor: Beta Beta
petak 30.09.2016.
21:15
Izvor: Beta

Trener Radnika Neško Milovanović rekao je da će njegov tim biti "osakaćen" jer zbog povreda i kazni neće moći da računa na čak osam fudbalera, ali da uprkos tome želi pobedu protiv Napretka.

fk-radnik.com
fk-radnik.com

Povezane vesti

Radnik će dočekati Napredak u 11. kolu Superlige. Domaćin je 11. sa devet bodova, sedam manje od narednog rivala.

"Jako nam je bitna podrška publike. Možda će malo čudno zvučati, ali akcenat na moje obraćanje bih stavio na poziv ovdašnjoj publici da dođe i podrži tim koji će nastupiti u nedelju. Kažem to jer će nam jako biti važna podrška kada na teren izlazimo veoma osakaćeni. Veći broj igrača od planiranih prvih 11 neće izaći na teren", rekao je Milovanović na konferenciji za novinare.

Klub iz Surdulice neće moći da računa na veliki broj prvotimaca, što zbog povreda, što zbog kartona.

Povređeni su Luka Merdović, Nedeljko Vlahović, Frensis Kjermeh, Miloš Stanković i Jovan Jovanović, a suspendovani Miloš Adamović, Slobodan Vuković i Aleksandar Gojković.

Milovanović je kazao da je za mesec dana, koliko je u klubu, dobro upoznao igrače i pohvalio ih rečima da su to sve "fini momci" i da može da im veruje.

"Vredni su i disciplinovani. Imaju želju da u punoj snazi dočekaju narednog protivnika. Svesni smo trenutne kadrovske situacije i pokušaćemo zajedno da se odupremo i ovom izazovu", kazao je Milovanović.

Kada je reč o narednom rivalu, Milovanović je rekao da je Napredak "jako dobra ekipa" koja ima mnogo vrhunskih igrača.

On je dodao da je njegova ekipa vredno radila i da spremno čeka predstojeću utakmicu.

"Planiramo da izađemo kao pobednici i to nam je normalno i jedini cilj. U Nišu nam je malo falilo, ali ima vremena, sumiramo činjenice i idemo ka tome da se usmerimo na osvajanje bodova i u gostima, ne samo na domaćem terenu. Ono što je najbitnije, ne izlazimo sa planiranim igračima, ali tu su momci koji čekaju svoju minutažu, pa eto, neka je iskoriste", rekao je Milovanović.

Utakmica će početi u nedelju u 19.00 u Surdulici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke