Radničkom samo novac, Ilić ne želi na "Čair"!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 16.01.2017.
10:55
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Napadač Crvene zvezde Stefan Ilić odbio je transfer u Radnički iz Niša i poručio da sa "Marakane" može da ode samo u jednom slučaju.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prilikom ugovaranja transfera Milana Pavkova Crvena zvezda i Radnički iz Niša dogovorili su se da Stefan Ilić ode na "Čair", ali je igrač odbio transfer.

Kragujevčanin smatra da je suviše dugo čekao na šansu da zaduži Zvezdin dres i da ne bi bilo u redu da posle šest meseci na "Marakani" napusti klub.

"Poštujem Radnički i trenera Rastavca, zainteresovan sam da odigram šest meseci u Nišu, ali samo kao pozajmljen igrač Crvene zvezde. Želim da se dobrim igrama preporučim klubu u koji sam stigao letos, pa da se od juna ozbiljnije računa na mene" rekao je Stefan Ilić u izjavi za "Sportski žurnal".

Ugovor o transferu Milana Pavkova u Crvenu zvezdu sadrži član koji se tiče selidbe Stefana Ilića na "Čair", ali samo u slučaju da se Kragujevčanin dogovori sa Radničkim.

Kako Stefan Ilić ne želi da završi saradnju sa Crvenom zvezdom, jasno je da Radnički može samo da ga dovede na kratkoročnu pozajmicu ili da se okrene drugim opcijama, a izvesno je to da će Nišlije prihodovati 300.000 evra od transfera Milana Pavkova, kao i 30% od naredne prodaje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 16.01.2017
14:01

Тако је већ боље али дечку треба пружити шансу јер по његовој изјави он то сигурно заслужује. Човек бре живи за то, дајте му шансу и нећете погрешити. Малом свака част за љубав коју показује према вољеном клубу.

avatar
Strasko
Monday, 16.01.2017
13:57

Da su pametni sad da traze iz Radnickog jos 200000€

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 16.01.2017
16:29

Не може јер та клаузула не постоји у уговору.

avatar
VicenteCalderon
Monday, 16.01.2017
13:24