Radnički vs Partizan - Meč visokog rizika. Važna informacija za navijače

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.05.2017.
13:32
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Klub sa ''Čaira'' na zvaničnom sajtu istakao da je uoči derbija sa Partizanom u prvom planu bezbednost svih koji budu prisustvovali ovoj utakmici.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Kako se navodi na sajtu Radničkog, sutrašnja utakmica koja počinje u 19 časova proglašena je utakmicom visokog rizika i iziskuje maksimalnu mobilnost svih bezbednosnih struktura koje učestvuju u organizaciji.

Tim povodom, na sastanku kojem su prisustvovali predstavnici oba kluba, FSS-a, MUP-a i redarske službe dogovoreni su svi detalji organizacije predstojeće utakmice.

Biće angažovan maksimalan broj ljudstva, više od dve stotine redara, a naravno, i policija će shodno svojim procenama, na ''Čair'' poslati odgovarajući broj svojih pripadnika.

''Navijačima predlažemo da na vreme kupe ulaznice, a da za dolazak do stadiona koriste javni prevoz. Takođe, molimo sve ljubitelje fudbala da na stadion dođu što ranije kako se na ulazima ne bi stvorila gužva.

Zbog pojačane kontrole na ulazima stadiona, gledaoci su u obavezi da kod sebe imaju jedan od ličnih dokumenata (ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu)

Na dan odigravanja meča ulica 9. brigade, kao i prilazi stadionu biće zatvoreni za saobraćaj. Dok će na samom meču biti postavljeno nekoliko kamera za snimanje utakmice'',
poručuju iz niškog Radničkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke