Radnički trenera našao u Nemačkoj?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.06.2017.
17:34
Izvor: Sportske.net

Ukoliko se saznanja do kojih su došli ljudi bliski Radničkom iz Niša pokažu tačnim klub sa "Čaira" trebalo bi da angažuje jednog od dvojice bivših trenera Partizana.

Beta/SašaĐorđević/Sdj
Beta/SašaĐorđević/Sdj

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnički iz Niša ostao jee bez šefa struke po završetku prethodne sezone pa klupsko rukovodstvo užurbano radi na pronalaženju naslednika Milana Rastavca.

Sa "Čaira" je u sredu stigla molba da mediji ne licitiraju imenima, ali smo danas dobili nove delove slagalice pa slika lagano postaje kompletna.

Prvi čovek Radničkog iz Niša Ivica Tončev izjavio je za niške "Nezavisne" da će novi trener biti stranac i da već za vikend odlazi na pregovore!

Portal "Realsanisave.com" prenosi svoja saznanja vezano za tu temu. Navodno je u pitanju Nemac koji je već radio u srpskom fudbalu kao trener Partizana.

Nije teško sabrati dva i dva, po sredi je jedan od dvojice Nemaca koji su sedeli na klupi crno-belih, a ne treba podsećati da su Partizan u prošlosti vodili Lotar Mateus i Jirgen Reber.

Lotar Mateus je najveći trenerski uspeh ostvario upravo sa Partizanom, pošto je beogradske crno-bele vodio do plasmana u Ligu šampiona. Poslednji angažman imao je u Bugarskoj, radio je kao selektor reprezentacije naših istočnih komšija.

Jirgen Reber ni približno nije ostavio traga u Partizanu kao Lotar Mateus. Bivši fudbaler Verdera, Bajern Minhena i Bajer Leverkuzena radio je u Humskoj od oktobra 2005. do maja sledeće godine.

Poslednji trenerski angažman Jirgen Reber imao je u turskoj Ankari pre skoro deset godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fejs str Hehe sport
Friday, 02.06.2017
19:08

Bilo bi lepo al koga mogu da privuku videcemo.

avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 02.06.2017
18:12

Lutz Lindemann sportski direktor FK Priština. Tončev rekao da taj Nemac nikad nije radio u Srbiji.