Radnički ponudio Rastavcu novi ugovor

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.05.2016.
12:27
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Radnički ponudio je najperspektivnijem treneru u Srbiji novi ugovor, a predsednik superligaša iz Niša tvrdi da je ponuda takva da bi mogli da je iznesu još samo Crvena zvezda i Partizan.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Superligaš iz grada na Nišavi pokušaće da zadrži najperspektivnijeg trenera u Srbiji što bi bilo najveće "pojačanje" za Radnički u novoj sezoni.

Milan Rastavac je najzaslužniji za uspehe koje je Radnički beležio u minulih godinu i po dana zbog čega mu je predsednik kluba Radan Ilić već ponudio novi ugovor.

"Milanu smo jasno stavili do znanja da želimo da ostane i učinićemo sve da i u narednoj sezoni bude trener Radničkog" kazao je predsednik Radničkog za "Narodne novine".

Sudeći na osnovu izjava Radana Ilića, Radnički je Rastavcu ponudio platu koju bi u Srbiji mogao još da dobije u Crvenoj zvezdi ili Partizanu.

"Ponudili smo mu platu koju u ovoj zemlji verovatno mogu da iznesu samo Zvezda i Partizan. Naravno, ukoliko dobije neku izdašnu ponudu iz inostranstva, mi smo tu nemoćni" ističe Ilić.

Radnički iz Niša bio je na korak od plasmana u Evropu u prethodnoj sezoni, a dobre igre i rezultati već su naplaćeni prodajom Aleksandra Jovanovića danskom Arhusu.

Ostaje da se vidi kakvi su planovi Milana Rastavca i hoće li Nišlije u njegovom ostanku dobiti najveće pojačanje za predstojeću sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke