Radnički iz Niša na novoj, modernoj internet adresi

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 26.07.2014.
12:45
Izvor: Sportske.net

Jedan od klubova sa najvećom tradicijom u Srbiji konačno je dobio novi sajt modernog izgleda na kojem svi navijači Radničkog mogu da se informišu o aktuelnostima sa "Čaira".

fkradnickinis.rs
fkradnickinis.rs

Povezane vesti

Superligaš iz grada na Nišavi ulazi u novu sezonu sa visokim ambicijama o čemu svedoči i angažovanje stručnjaka kakav je Dragoslav Stepanović.

Dovođenjem iskusnih igrača Radnički je nagovestio da će ući u trku za visok plasman na tabeli a za trku sa najboljima potrebno je da klub na svim poljima bude konkurentan.

S tim u vezi ovih dana u rad je pušten novi moderan sajt FK Radnički iz Niša koji možete posetiti na adresi www.fkradnickinis.rs a koji posetiocima nudi kvalitetan sadržaj koji će u narednim danima biti dodatno obogaćen.

Navijači i simpatizeri Radničkog iz Niša sada će moći da uredno i ažurno prate sve aktuelnosti sa "Čaira" a marketing služba potrudila se da sajt bude dostupan i na tabelt i mobilnim uređajima.

Novi sajt biće pravo osveženje za "Meraklije" jer će na njemu moći da se prati tekstualni i radio prenos utakmica, foto i video galerije biće na vreme ažurirane, pa će sve najbitnije informacije vezane za dešavanja u Radničkom u trenutku stizati do navijača i simpatizera kluba iz Niša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke