Radnički dobio važnu bitku van terena!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.01.2017.
22:09
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Fudbalski klub Radnički iz Niša saopštio je u četvrtak da je pred Apelacionim sudom u Nišu odneo pobedu u sporu koji je vođen sa bivšim predsednikom Zoranom Bankovićem.

Beta/SašaĐorđević/Mo
Beta/SašaĐorđević/Mo

Povezane vesti

Superligaš iz Niša pohvalio se večeras pobedom koja je ostvarena van fudbalskog terena, a u pitanju je spor koji je bivši predsednik Radničkog pokrenuo protiv "Reala sa Nišave".

Apelacioni sud u Nišu doneo je presudu u korist niškog Radničkog jer je odbio tužbeni zahtev Zorana Bankovića, koji je od kluba želeo da naplati blizu 10 miliona dinara na ime navodnog zajma.

"Uprkos nastojanjima pojedinih da niški klub nestane sa fudbalske mape Srbije, pre svega čestim i neosnovanim optužbama, usvajajući žalbu kluba Apelacioni sud u Nišu je 13. decembra prošle godine ukinuo presuda Višeg suda u Nišu i na taj način je sprečeno dalje nametanje novih finansijskih troškova, kojima bi se klub u potpunosti uništio" navodi se na sajtu Radničkog.

U presudi Apelacionog suda navodi se da navodna pozajmica Zorana Bankovića nije potvrđena odlukom ili aktom Radničkog iz Niša, odnosno da ne postoji odluka Upravnog odbora kojom se odobrava uzimanje zajma.

Presudom je odlučeno i da Zoran Banković isplati FK Radničkom sve sudske troškove u visini od skoro milion dinara (961.301,05) što znači da će Nišlije zaraditi na ovom sporu.

Podsećamo da je Radnički u ponedeljak prodao Crvenoj zvezdi igrača Milana Pavkova i da će od tog transfera takođe prihodovati određenu svotu novca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Saturday, 14.01.2017
00:33

Presudom je odlučeno i da Zoran Banković isplati FK Radničkom sve sudske troškove u visini od skoro milion dinara (961.301,05) što znači da će Nišlije zaraditi na ovom sporu...koliko treba da budeš glup ?Ako naplatiš troškove znači da samo uzimaš omo što si već dao advokatima i ono koliko uzima sud .Kakva zarada je u pitanju?

avatar
Igorinjo
Friday, 13.01.2017
01:05

To je deo transfera Pavkova u mezimicu.

avatar
babarogonja
Friday, 13.01.2017
00:58

naravno da radničkom želim sve najbolje, ali mi je nezamislivo da je banković hteo da ih izvaćari, posebno što mislim da ima tolko love da može da ih kupi zajedno sa stadionom

avatar
Povratak kralja #48
Thursday, 12.01.2017
23:15

Posle -Pavkova u zvezdi- sve je lakše.