Radnički angažovao još jedno pojačanje

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 22.08.2016.
19:03
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Superligaš iz Niša pojačao je igrački kadar igračem koji konkuriše za mesto zadnjeg veznog i stiže iz lučanske Mladosti.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnički iz Niša u nedelju je ostvario trijumf na gostovanju Metalcu iz Gornjeg Milanovca, a prvog radnog dana nove sedmice angažovano je još jedno pojačanje.

Novi član niškog superligaša u ponedeljak je postao Miloš Stanojević (22) koji igra na poziciji zadnjeg veznog i stiže iz lučanske Mladosti kao slobodan igrač.

"Doveli smo dobrog fudbalera, takoreći za džabe. Takav profil igrača nam je bio potreban, agresivan je, visok, dobar u skoku. Sad smo pojačali konkurenciju na ovoj poziciji, gde smo imali samo Krstića, a po potrebi je 'uskakao' i Popara" rekao je direktor kluba Marko Jovanović za klupski sajt.

Stanojević je rođen 20. decembra 1993. godine, visok je 187 cm, a karijeru je počeo u Radničkom iz Obrenovca. Kasnije je igrao u Radu, BASK-u i kruševačkom Napretku, a prošlu sezonu odigrao je za Mladost iz Lučana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 22.08.2016
21:12

Imamo i klinca Aleksu Jovanovica, ali ovo nam treba stamen i snazan zadnji vezni, dugo je prvenstvo a Popara je sklon povredama, evo protiv Rada i Zvezde se povredio, igra jednu pa dve propusti, tako da sad smo kompletni... p.s. bio sam vise za Jeftovica, ali ovi iz Partizana nece da raskinu ugovor sa njim, a pozajmice u Radnickom ne dolaze u obzir...

avatar
Tuesday, 23.08.2016
00:50

Kad ce da se radi izgradnja zapadne tribine na Cairu?

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 23.08.2016
17:02

kad drzava uplati pare za dug i za ovo sto je uradjeno i kada se grad dogovori sa izvodjacima radova o nastavku radova...