Radna dozvola stopirala Filipovićev transfer u Fulam

Autor: Beta Beta
četvrtak 21.08.2014.
14:51
Izvor: Beta

Omladinski reprezentativac Srbije i prvotimac Jagodine Aleksandar Filipović neće uspeti da ostvari transfer u Fulam zbog činjenice da nije dobio radnu dozvolu.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Omladinski reprezentativac i fudbaler Jagodine Aleksandar Filipović rekao je danas da je razočaran što je propao njegov prelazak u engleski Fulam.

"Jesam se malo razočarao, ali život ide dalje. Za sada sam u Jagodini, videću u narednih deset dana ako se stvori neka šansa da odem negde u inostranstvo, ako ne, ostajem ovde", kazao je Filipović agenciji Beta.

Filipović je bio veoma blizu prelaska u Fulam, ali se ovaj transfer nije ostvario jer nije uspeo da dobije radnu dozvolu.

Ukoliko se prelazni rok završi bez ponuda za prelazak u neki inostrani klub, Filipović neće biti nezadovoljan ni ostankom u Jagodini.

"Jagodina je meni dala sve, ja sam ovde već pet godina, tako da mi ne smeta da ostanem ovde i godinu i dve", kazao je mladi štoper Jagodine.

Prema njegovoj proceni, Jagodina je zbog novih pojačanja jača nego prošle godine.

"Otišao nam je najbolji napadač Pešić, doveli smo Nemanju Arsenijevića, mislim da će ga uspešno zameniti i da ćemo ove godine ponoviti uspeh od prošle sezone", zaključio je Filipović.

Jagodina je u prva dva kola novog šampionata osvojila samo jedan bod a u trećem kolu na stadionu pod Đurđevim brdom dočekuje ekipu Radničkog iz Niša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke