Radna akcija na stadionu "Rajko Mitić"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.07.2017.
17:56
Izvor: Sportske.net

Uoči prve prvenstvene utakmice koju će Crvena zvezda večeras odigrati protiv Radničkog iz Niša, na stadionu "Rajko Mitić" počela je velika radna akcija.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Najveći srpski stadion sagrađen je pre više od pola veka i nije čudno to što se na njemu vide tragovi koje za sobom ostavlja zub vremena.

Prethodnih godina obavljani su određeni radovi kako bi popularna "Marakana" makar malo bila "utegnuta", a čini se da će u mesecima koji slede stvari postati mnogo ozbiljnije.

Poznati srpski glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić odlučili su da pokrenu zvezdašku javnost i da svojim primerom pokažu kako svaki navijač može da pomogne klubu samo kada želi.

Pomenuti glumci ujedno su članovi Skupštine i zbog toga su odlučili da uz pomoć navijača krenu u akciju "umivanja" stadiona "Rajko Mitić".

Prva faza radne akcije podrazumevala je čupanje korova sa tribina, farbanje ograde, ali i uklanjanje polomljenih stolica.

U planu je betoniranje tribina na mestima gde su one oštećene, uređivanje platoa ispred "severa" ali i farbanje krova. Navijači mogu da se uključe u akciju i pomognu klubu na više načina.

Osim fizičke pomoći koja je preko potrebna, u planu je pokretanje akcije doniranja cigle za renoviranje spoljašnjosti "Marakane", na način kako se to nekada činilo.

Viktor Savić i Aleksandar Radojičić objasnili su u priloženom videu šta sve treba da se uradi, a tu je i poziv za sve one koji žele da pomognu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pilko
Sunday, 23.07.2017
20:44

Navijači plaćaju ulaznice i kupuju suvenire. Zatim oni dolaze na stadion i gledaju utakmice pa se raduju ili tuguju...itd. Sav taj novac uprava dobija na raspolaganje i jednim delom angažuje molere, zidare...itd. već koga treba. Kakva crna radna akcija i gluposti. Raju uvek neko prevesla igrajući na kartu srca i ljubavi. Nek Terzić i ekipa kreče.

avatar
Djolo Djolo
Sunday, 23.07.2017
18:19

Sve je to lepo, ali sta cemo kad par dana posle toga dodje rulja nekontrolisanih divljaka i izgazi te nove stolice, pokida tu ofarbanu ogradu, sprejem isara tu fasadnu ciglu...?

avatar
Jastreb
Sunday, 23.07.2017
18:12

Svaka cast na ideji ne samo sto ce stadion ,biti lepsi vec na ovaj nacin ce se podici svest navijaca,pre svega onih mladjih da neruse ,nelome i neupropscavaju nesto sto nisu napravili a u opstem je interesu svih....

avatar
Mangus
Sunday, 23.07.2017
18:10

Lepa ideja. Navijači kluba se ovako pokazuju i dokazuju, ne tucama i pretnjama. A na jedan prost i relativno jeftin nacin ce stadion makar na oko i na kratko dobiti lepsi izgled

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 23.07.2017
18:02

Svaka cast za akciju, ali realno ova dvojica ko glumci su jako losi, ovo je jos jedan dokaz toga.