Radivojević: "Pobeda za siguran opstanak"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 02.05.2016.
17:17
Izvor: Beta

Kapiten Novog Pazara Vladimir Radivojević izjavio je da će ekipa učiniti sve kako bi već u duelu sa Javor Matisom upisala nova tri boda koja bi joj osigurala opstanak u Superligi.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaler Novog Pazara Vladimir Radivojević rekao je danas da veruje da će njegova ekipa pobediti Javor u 34. Superlige Srbije i na taj način obezbediti opstanak u elitnom rangu.

"Pobedama u poslednja četiri kola verovatno smo već sačuvali mesto u društvu najboljih, ali novim trijumfom bismo se i teoretski osigurali. Očekujem da sutra nastavimo niz uspeha", rekao je Radivojević.

Novi Pazar je prvi na tabeli plej-aut grupe, odnosno deveti u superligaškoj konkurenciji sa 25 bodova, dok je Javor dve pozicije slabije plasiran i ima 21 bod.

"Zaista dobro igramo, uigrali smo se i ušli u formu. Ako sutra dođemo do trijumfa, rešićemo sve dileme i rasterećeni dočekati duele protiv Mladosti, Spartaka i Metalca", kazao je Radivojević.

On je ocenio da Javor ima kvalitetnu ekipu i da nije slučajno ostvario plasman u finale Kupa Srbije.

"Igraju dobar fudbal, a njihov najbolji pojedinac je Igor Stojaković. Gotovo da su do samog kraja bili kandidati za plej-of, a imaće priliku da protiv Partizana odlučuju o trofeju u najmasovnijem takmičenju", istakao je Radivojević.

Ovaj ofanzivni vezista je u dosadašnjem delu sezone postigao pet golova, a upisao je po asistenciju na svakoj od tri poslednje utakmice.

"Zadovoljan sam trenutnom formom, nadam se da je došlo vreme da se prvi put u 2016. godini upišem u strelce", dodao je Radivojević.

Utakmica između Novog Pazara i Javora igraće se u utorak od 17.00 na "Gradskom stadionu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke