Radila "Grofova" metla, od Brazilca glavobolja!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 26.06.2016.
09:26
Izvor: Sportske.net

Ko neće na pripreme? I zbog čega će Zvezda skupo platiti lošu procenu...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Miodrag Božović je prema očekivanju otpisao nekoliko igrača, tačnije oni neće putovati na nastavak priprema u Čatež.

Zvezdinog trenera Brazilci Matos i Edson nisu uspeli da uvere da zaslužuju novu šansu, piše "Sportski žurnal".

Ovaj prvi je bio na pozajmici, ali nema budućnost u Zvezdi, drugi je razlog za glavobolju. Štoper koji je stigao kao veliko zimsko pojačanje je već posle par mečeva izgubio mesto u timu, na kraju nije ni u konkurenciji, ali ga štiti ugovor.

Naime, njegova plata je 240 000 evra po sezoni, jedan je od najplaćenihih u klubu, a teško da može da dobije to u nekoj drugoj evropskoj zemlji. Šansa je možda Daleki Istok, ali tamo će se stvari završavati za par meseci, a Edson ostaje u Beogradu do daljneg.

Nema mesta ni za Avramovskog, proveo je proleće u OFK Beogradu, pojavila se informacija da ga želi Dinamo iz Zagreba, ako je istina, Zvezda bi mogla da profitira, mada je pitanje koliko bi mogla novca da uzme za igrača na koga jednostavno ne računa.

Ako ostane u Zvezdi, ponovo će negde na pozajmicu.

Angažman čeka i Nenad Gavrić, ni za njega nema mesta u takmičarskoj ekipi, prošle sezne je malo igrao, i jasno je da Božović ima neke druge ideje u veznom redu.

Ovo je prvi filter, čekaju se još par pojačanja kako bi ekipa bila kompletirana za evropski start, a ako otpadne još neko, sigurno je da će otići na pozajmicu, najverovatnije u neki od klubova Superlige.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DzoniSetac
Sunday, 26.06.2016
10:20

Nije mi jasno da avramovski ne moze da dobije sansu,vrlo talentovan i dobar igrac

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 26.06.2016
10:18

A da dovedu još jedno 35 igrača da on probere?

avatar
Sunday, 26.06.2016
12:47

I to je malo , da se ja pitam doveo bih samo 2 klasicna stopera dobra i desnog beka kao sto ih je i doveo i to je dosta , a sad ti imas najuigraniji tim u JSL sredina i napad znaju gde se njihov saigrac nalazi zatvorenih ociju i ti sad dovodis nekog tamo Kangu i sta znam jos i oni ce da ti igraju kvalifikacije u PRVOJ POSTAVI ? dal si ti normalan prvo , uvedi samo te stopere u prvu postavu i desnog beka , a ostalo ne diraj jer su momci uvezbani i uigrani , a ovako kad bi uveo sve ove igrace koje si dzabe doveo tim bi ti se uigrao taman za jedno 1-2 sa ovim seljoberima sto su dosli iz Nikaragve i sta ja znam iz kojih sve liga , jbg mi Srbi smo takvi , pravis nesto cele god i uspe ti , i na kraju kad trebas da igras LS do koje si crkavao da dodjes i na kraju si dosao , onda ti sve upropastis jer dovedes novajlije koje ce se tesko uigrati , ako se ne kvalifikujemo u LS ili ako ne udjemo cak ni u LE ti si seljak najveci jer si doveo 300 pojacanja i sve ih hoces u prvu postavu A OVA DECA STO SE UIGRALA I ZNAJU NAPAMET GDE SE KO NALAZI TI NJIH STAVLJAS NA KLUPU , E ZATO CEMO VECNO BITI NIKO I NISTA , a i imam jos jednu poruku JA SAM SRBIN ali Hrvati IMAJU MNOGO BOLJI FUDBAL OD NAS , I REPREZENTACIJU A I NJIHOVI KLUBOVI ZNAJU STA RADE I DINAMO I RIJEKA I HAJDUK , ljudi svake god igraju LS ili LE cak imaju i po 2 predstavnika , 1 u LS i 1 u LE , a TI SRBIJO NISTA !!!

avatar
Markо Đorđević
Sunday, 26.06.2016
16:49

Gledaj u svoje dvoriste. Vi sto kukate da nemate para ste doveli 10 igraca.

avatar
CZYNWA
Sunday, 26.06.2016
09:52

Zao mi Avramovskog, jer decko stvarno zna da igra, ali realno ima paklenu konkurenciju, slicno vazi i za Jovovica. Mislim da ili Sikima ili Orlando napustaju klub. Imamo bas previse igraca, sto nikako nije dobro, s' obzirom na finansijsku situaciju.

avatar
sashki
Sunday, 26.06.2016
09:37

Avramovski je po meni odlican, samo sto grof nazalost ima drugačiju viziju. Mislim da je dobar za nase prvenstvo i da je bolji od pojedinih pojacanja koje smo doveli

avatar
CZYNWA
Sunday, 26.06.2016
12:54

Ja ti tvrdim da su Avramovski i pogotovo Babunski bolji igraci od Kange, ali mora se dovesti neki stranac da bi se neko ugradio.