Radikalne mere - Leonardo nestao sa 'mreže'

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.07.2017.
12:22
Izvor: Sportske.net

Partizanov Brazilac odlučio se za radikalan potez nakon što su njegove objave na "Instagramu" počele da privlače preveliku pažnju navijača.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Završni deo priprema za novu sezonu u fudbalskom klubu Partizan obeležila je i "situacija" sa Leonardom da Silvom Suzom koji je svojim ponašanjem počeo da navlači gnev dela navijača.

Niko među "Grobarima" ne spori da je Brazilac dao nemerljiv doprinos u osvajanju "duple krune" ali su kašnjenje na pripreme i raznorazne objave na "Instagramu" uticali na to da Leonardo izgubi određeni kredit.

Partizanove pristalice smatraju da bi Brazilac trebalo da bude fokusran na teren i ono što sledi, a ne da putem društvenih mreža komunicira sa navijačima drugih klubova i šalje skrivene poruke.

Svi oni koji su Leonarda pratili na "Instagramu" jutros su mogli da vide nešto neočekivano. Brazilac je izgleda ugasio svoj profil, a nedugo potom je pod istim imenom otvoren novi koji je stavljen na "private".

Leonardo instagram
Screenshot/instagram.com/leozim42

Očigledno je da se u klubu povela priča oko svega onoga što je Leonardo pisao na "Instagramu" prethodnih dana, pa samo ostaje nedoumica oko toga da li mu je sugerisano da obriše profil ili je to učinio samovoljno.

Utisak je, reklo bi se, da je učinjena pametna stvar i da u danima pred jako važne mečeve sa Budućnosti nema mesta da pojedinac stavlja sebe ispred kluba.

Sportski sektor crno-belih pokazao je u prethodnih godinu da može da radi dobar posao i zbog toga će se i o Leonardovoj sudbini govoriti unutar kluba a ne na društvenim mrežama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 05.07.2017
18:44

Leonardo je ili zaista pomešao 03:00 i 15:00 ili je namerno ispalio brata da ga čeka na aerodromu, ko ne veruje u to je mentalno zaostao poput ovog dole.

avatar
DBYTIDA
Wednesday, 05.07.2017
14:26

nije nestao nego promenio ime https://www.instagram.com/leozim42_oficial/

avatar
Soro
Wednesday, 05.07.2017
13:01

HAHAHHAHAAHAA, sta pisete vi novinari, kakve instagrame mesate vi u svet fudbala i sporta sacuvaj me Boze, a inace nije deaktivirao instagram, lazna vest. cisto sumnjam da cete objaviti komnetar.

avatar
paok
Wednesday, 05.07.2017
12:43

Smarate sa tum instagramom i njegovim oglasavanjem.

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 05.07.2017
12:37

Tolika fama se digla oko njega da je to strasno. Covek je odlican fudbaler, stoji. Ali nijedan fudbaler nije iznad kluba da radi sta god hoce. Svako ko veruje u njegove gluposti da je pomesao 3 popodne i 3 uvece je mentalno zaostao.

avatar
Saša Ilić
Wednesday, 05.07.2017
12:36

Ili je stvarno prodat arapima pa je zaključao profil da ga ne bi pljuvali? Meni mireše na to.

avatar
R E V O L T
Wednesday, 05.07.2017
12:32

Krajnje je vreme bilo. Samo da sad ne otvori nalog pod imenom Leoleto:-D